

Den torkade jästen är särskilt bra i matbrödsdegar då jästcellerna arbetar med näringen i mjölet (dvs. sockret från stärkelsen) men gillar inte lika mycket mjöl med tillsatt socker.
Swish, Faktura, Kort, Kreditkonto, Plånbok
DHL 1-9 arbetsdagar
Den torkade jästen är särskilt bra i matbrödsdegar då jästcellerna arbetar med näringen i mjölet (dvs. sockret från stärkelsen) men gillar inte lika mycket mjöl med tillsatt socker. När man blandar ner torrjäst i mjöl ska man helst låta det dra i ungefär 10 minuter innan man häller på med fingervarm degvätska (ca 37 grader) och andra ingredienser. Det man gjort det är degen klar att börja bearbetas. En sådan här förpackning med torrjäst (12g) motsvarar en liten kub med färsk jäst (50g).
Den torkade jästen är särskilt bra i matbrödsdegar då jästcellerna arbetar med näringen i mjölet (dvs. sockret från stärkelsen) men gillar inte lika mycket mjöl med tillsatt socker.
check_circle
check_circle