!!! Just nu har vi längre leveranstid än normalt, vi ber om ursäkt för det. Och jobbar för fullt med att skicka alla order så snabbt de bara går. Vi ber alla kunder ha överseende med den längre leveranstiden!!!! DHL har just nu VÄLDIGT mycket paket i omlopp på sina terminaler vissa scanningar kan därför utebli!

Swiffer Sweeper Refiller 20 st

(0)

Swiffer Sweeper refiller används med Swiffers golvmopp för att fånga upp och låsa in smuts, damm och hår golvytor. Fångar upp mer damm än en vanlig sopborste och kan användas som ett komplement till din dammsugare då den kan fånga upp små dammkorn som damm

Inklusive moms: 11,80 kr
59 kr

Beskrivning

Swiffer Sweeper refiller används med Swiffers golvmopp för att fånga upp och låsa in smuts, damm och hår golvytor. Fångar upp mer damm än en vanlig sopborste och kan användas som ett komplement till din dammsugare då den kan fånga upp små dammkorn som dammsugaren inte hittar. Plockar även upp djurhår.

Swiffer Sweeper refilldukar har en tjocklek och särskilda mönster som i kombination med den elektrostatiska funktionen gör att de kan fånga upp och låsa in damm i själva duken. Med Swiffers torra rengöringsdukar gör du rent hemma snabbt och enkelt! Kanske ett bra alternativ att använda mellan dammsugningar så behöver man inte plocka fram dammsugaren alltför ofta.

Swiffer kan användas på alla hårda ytor även linoleum, vinyl, klinker och behandlade trägolv. Refillerna är tillverkade av 100 % återvunna syntetiska fibrer.

Förpackningen innehåller 20 st refillgolvdukar

Artikel Nr: 559203
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 33
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 14 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Även köpta produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan