!!! Vi har just nu ett väldigt högt tryck på vårat lager och leveranstiden är längre än normalt.!!!

Swiffer Startkit

Swiffer Sweeper Start Kit fångar upp och låser in smuts, damm och hår vid städning av alla slags hårda golv och ytor i ditt hem.

Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Artikel Nr: 67001
Lagerstatus: 63
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar
129 kr
Inklusive moms: 25,80 kr

Beskrivning

Swiffer Sweeper Start Kit fångar upp och låser in smuts, damm och hår vid städning av alla slags hårda golv och ytor i ditt hem. Med Swiffer Sweeper och Swiffer Dry rengöringsdukar blir städningen enklare än någonsin. Moppen passar extra bra för att städa bort djurhår och med tanke på att de flesta husdjur ständigt fäller hår, kan du på ett enkelt sätt hålla rent. Om du lider av allergi eller är känslig mot damm är Swiffer Sweeper Start Kit ett utmärkt val när du ska städa.

Så här fungerar Swiffer Sweeper Start Kit
Trasornas tjocklek och särskilda mönster i kombination med den elektrostatiska funktionen gör att de kan fånga upp och låsa in 3 ggr mer damm och hår än en traditionell sopborste. De tjocka rengöringsdukarna anpassar sig efter golvets yta och fogar och fångar effektivt upp damm etc. Med Swiffer Sweepers mopphuvud som roterar i 360° kan du rengöra överallt, till och med på svåråtkomliga ställen som under kylen och i hörn och kanter där sopborstar och moppar inte alltid når.

Kan användas på alla hårda golv
Den här städmoppen kan användas på alla hårda ytor, t.ex. linoleum med eller utan vaxbehandling, vinyl, klinker och behandlade trägolv. Levereras med 8 st torra rengöringsdukar och 3 st våta golvtrasor

Egenskaper:
Mopphuvud som roterar i 360°
Låser in smuts och damm
Perfekt även för päls

Liknande produkter