!!! Just nu har vi längre leveranstid än normalt, vi ber om ursäkt för det. Och jobbar för fullt med att skicka alla order så snabbt de bara går. Vi ber alla kunder ha överseende med den längre leveranstiden!!!! DHL har just nu VÄLDIGT mycket paket i omlopp på sina terminaler vissa scanningar kan därför utebli!

Swiffer Duster XXL Handle

(0)

Swiffer Duster XXL hjälper dig att fånga upp och låsa in damm, hår och allergener från dammkvalster - men också hår från katter och hundar.

Inklusive moms: 13,80 kr
69 kr

Beskrivning

Swiffer Duster XXL hjälper dig att fånga upp och låsa in damm, hår och allergener från dammkvalster - men också hår från katter och hundar. Swiffer har tusentals fluffiga fibrer med en lätt beläggning och hjälper dig att göra rent oavsett höjd. Swiffer Duster XXL går att förlänga upp till 90 cm och når ställen högt upp och lågt ner och där det är trångt. Teleskopskaftet på dammvippan har ett rörligt huvud som kan anpassas och låsas i fyra olika lägen för att rengöra vinklade ytor som trä, möbler, hörn i skåp, golvlister. Når även svåråtkomliga ställen som element, persienner, instrumentbrädor i bilar och elapparater.

Refiller tillverkade av 33 % återvunna syntetiska fibrer.

Artikel Nr: 37021
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 19
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 10 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan