!!! Just nu har vi längre leveranstid än normalt, vi ber om ursäkt för det. Och jobbar för fullt med att skicka alla order så snabbt de bara går. Vi ber alla kunder ha överseende med den längre leveranstiden!!!! Vi har nu fått information från DHL att de ligger efter i hanteringen av paket. De kan därför dröja innan första scanning syns!!!

SWIFFER 2IN1 STARTKIT

(0)

Swiffer Starter Kit med rengöringsmopp och dammvippa hjälper dig att få rena golv och rena ytor där hemma.

Inklusive moms: 39,80 kr
199 kr

Beskrivning

Swiffer Starter Kit med rengöringsmopp och dammvippa hjälper dig att få rena golv och rena ytor där hemma.

Swiffer Sweeper fångar upp och låser in smuts, damm och hår från alla slags golv och ytor i ditt hem bättre än en traditionell sopborste. Den kan också användas som ett komplement till din dammsugare eftersom den fångar upp de små dammkorn som dammsugaren inte tar, eller som ett städverktyg att använda mellan dammsugningar för att slippa storstädning allt för ofta. Trasornas tjocklek och särskilda mönster i kombination med den elektrostatiska funktionen gör att de kan fånga upp och låsa in tre gånger mer damm och hår än en traditionell sopborste. Swiffer Duster fångar upp och låser in damm, hår och dammkvalster, men även hår från katter och hundar på alla ytor tack vare de tusentals fluffiga fibrerna med en lätt beläggning.

Rengöringsdukarna har unika fibrer som ändrar sig efter underlaget för att komma åt i skrymslen och vrår, så att du kan avlägsna damm och hår från i stort sett vilken yta som helst utan att du sprider runt det i hemmet. De är särskilt praktiska för att plocka upp djurhår eftersom de flesta husdjur ständigt fäller hår. Fångar upp och låser in upp till tre gånger så mycket damm och hår som en traditionell sopborste och fjäderdammvippa

Start kitet innehåller: 1 st rengöringsmopp + 8 st torra refillgolvdukar och 1 st dammvippa + 1 st dammvipperefill.

Fungerar på praktiskt taget alla torra ytor utan att lämna något efter sig

Artikel Nr: 6778
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 10
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 19 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Även köpta produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan