!!! Just nu har vi längre leveranstid än normalt, vi ber om ursäkt för det. Och jobbar för fullt med att skicka alla order så snabbt de bara går. Vi ber alla kunder ha överseende med den längre leveranstiden!!!!

The Cowgirl Premium Sex Machine

(1)

Den perfektionerade lyxen för heta sex-rodeos!

Inklusive moms: 3 639,80 kr
18 199 kr

Beskrivning

Den perfektionerade lyxen för heta sex-rodeos!

Den strömdrivna sexmaskine The Cowgirl Premium Riding Sex med 2 påsatser – Rahwide till yttre, Wild West med dildo till extra inre stimulation. Båda påsatserna är av kvalitativt, hudvänligt silikon och skämmer bort hela det yttre intimområdet från klitoris till anus. I en utpräglad, ergonomiskt perfekt stimulationsdesign med noppor och upphöjningar. Påsatsen med roterande dildo förbindet yttre stimulaton med djupa, vaginala (eller anala) penetrationer. Påsatserna är lätta att ta bort och byta ut.

Sexmaskinen har 2 power-motorer för den ultrastarka vibrationen i 6 modus (1200 rpm) och den steglösa 360° rotationen. Båda funktionerna styrs separat eller gemensamt med kabelfjärrkontrollen upp till 3 meter eller via smartphone-app via Bluetooth upp till 9 meter – även FeelMe- och FeelVR-kompatibel för Long Distance Control (från överallt i världen) och förbindelse till interaktiva 2D-videos och interaktiv webcam-funktion.

Den lyxiga maskinen övertygar med en snygg & elegant design och med en handgjord sadel av vegant, lättskött läderimitat med komfortpolstring som man kan sitta ensam eller med partnern på. Det kvalitativa överdraget ser ut som äkta läder, är smutsresistent och lätt att göra rent.

Maskinen står säkert på silikonstoppare. Med de båda smidiga bärhandtagen är sexmaskinen lätt att transportera. Tack vare universal-eladaptern (medföljer) kan maskinen användas i nästan hela världen (Nordamerika, UK, EU och Australien). Elkabeln är avtagbar.

Leveransen omfattar: 1 x The Cowgirl Premium Sex Machine, 2 x silikonpåsatser (Rahwide och Wild West), 1 x kabelfjärrkontroll, 1 x eladapter, 1 x 6-pack med stavar och fjädrar för dildopåsatsen, 1 x användarguide.

Sexmaskinen är 42,5 cm lång, 34 cm bred, 27,7 cm hög.

Gewicht 11,9 kg, med påsats 12,9 kg.

Konstläder (polyuretan), Silikon, ABS, metall.

Teknisk data

Information
Colour black
Material Leder, Silikon, PU, ABS, Metall
Size
Weight 18105 g
Packaging
Width 46 cm
Height 42 cm
Length 56 cm
Artikel Nr: 05534330000
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 2
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 14 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan