!!! Just nu har vi längre leveranstid än normalt, vi ber om ursäkt för det. Och jobbar för fullt med att skicka alla order så snabbt de bara går. Vi ber alla kunder ha överseende med den längre leveranstiden!!!! DHL har just nu VÄLDIGT mycket paket i omlopp på sina terminaler vissa scanningar kan därför utebli!

Premium Sex Machine Unicorn (UTGÅENDE)

(1)

Het sexrodeo på regnbågen!

Inklusive moms: 5 999 kr
29 995 kr

Beskrivning

Het sexrodeo på regnbågen!

Strömdrivna Premium Sex Machine Unicorn från The Cowgirl med 2 påsatser - en till yttre stimulation, en med enhörningsdildo till extra inre stimulation. Båda påsatserna är tillverkade av högkvalitativt, hudvändligt silikon. De stimulerar hela yttre intimområdet från klitoris till anus med en utpräglad, ergonomisk stimulationsdesign. Påsatsen med den roterande dildon kombinerar yttre stimulation med djupa, vaginala (även anala) penetreringar. Påsatserna är lätta att montera och byta.

Sexmaskinen har 2 kraftfulla motorer för ultrastark vibration i 6 modus (1200 rpm) och steglös dildorotation (360°). Båda funktionerna kan bekvämt styras separat eller tillsammans med den trådbundna fjärrkontrollen upp till 3 meter eller via smartphone-app via Bluetooth upp till 9 meter - även FeelMe- och FeelVR-kompatibel för långdistansstyrning (när som helst från var som helst i världen) och anslutning till interaktiva 2D-videor och interaktiv webbkamerafunktion.

Den lyxiga maskinen imponerar med en färgglad unicorn-design och en handgjord sadelstol av veganskt, lättskött konstläder med vaddering där man kan antingen kan sitta ensam eller tillsammans. Det högkvalitativa överdraget ser ut som elegant läder. Det är smutsavvisande och lätt att göra rent.

Maskinen står absolut halkfritt och säkert på sin silikonproppsbas. Den medföljande mattan dämpar ljudet och är vätsketålig. Med de två praktiska bärhandtagen är sexmaskinen lätt att transportera. Tack vare den universella nätadaptern som medföljer är maskinen redo att användas nästan överallt i världen (Nordamerika, Storbritannien, EU och Australien). Strömkabeln är avtagbar.

Leveransomfattning: 1 x The Cowgirl Premium Sex Machine Unicorn, 2 x silikonpåsatser (1 x med dildo, 1 x utan dildo), 1 x fjärrkontroll med kabel, 1 x nätadapter, 1 x uppsättning med 6 stavar och fjädrar för dildopåsatsen, 1 x bruksanvisning. Inklusive matta och regnbågspiska.

Sexmaskin 42,5 cm lång, 34 cm bred, 27,7 cm hög.

Vikt 11,1 kg.

Läderimitation (polyuretan), silikon, PU, ABS, metall.

Artikel Nr: 54031380000
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 1
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 6 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan