!!! Just nu har vi längre leveranstid än normalt, vi ber om ursäkt för det. Och jobbar för fullt med att skicka alla order så snabbt de bara går. Vi ber alla kunder ha överseende med den längre leveranstiden!!!! DHL har just nu VÄLDIGT mycket paket i omlopp på sina terminaler vissa scanningar kan därför utebli!

Sit-On Climaxer

(1)

Njut av oändliga stötar på ett bekvämt vis! Strömdrivna sexmaskinen Sit-On-Climaxer från The Banger inklusive verklighetstrogen dildo.

Inklusive moms: 1 179 kr
5 895 kr

Beskrivning

Njut av oändliga stötar på ett bekvämt vis!

Strömdrivna sexmaskinen Sit-On-Climaxer från The Banger inklusive verklighetstrogen dildo. Den kraftfulla sexmaskinen är integrerad i den stabila sätesramen. Den kan individuellt justeras i position och vinkel och kan på så vis användas frihändigt. De båda bekvämt polstrade sätena garanterar maximal bekvämlighet för varje ritt.

Den medföljande dildon skruvas på stötarmen och kan justeras perfekt i höjd och vinkel för vaginala och anala penetreringar. Med den medföljande insexnyckeln kan även stötlängd (upp till 8 cm) och stötfrekvensen justeras perfekt. Stötarna styrs via ett litet hjul på en kabelbunden fjärrkontroll. Kabeln är 1,83 m.

Den medföljande dildon av hudliknande TPE känns som en äkta penis! Den är härligt fast men ändå flexibel med intensiv ådring och stort ollon.

Sexmaskinen är eldriven. Fungerar med 110 volt-120 volt, 60 Hz eller 220 volt-240 volt, 50 Hz. Dessutom reducerar transformatorn automatiskt nätspänningen till endast 15 volt för att göra driften av sexmaskinen extremt säker. En AC/DC-adapter för AUS, US, UK, EU, USB & USB-C medföljer.

Ram med sexmaskin: 27 cm lång, 36 cm bred, 46 cm hög.

2 sittdynor: 37 cm x 11 cm.

Stål, PUR, ABS.

Dildo: 18 cm lång, diameter max. 4,8 cm.

TPE, ABS.

Teknisk data

Information
Colour black
Material Stahl, PU, TPE, ABS
Size
Weight 12020 g
Packaging
Width 44.5 cm
Height 43 cm
Length 52 cm
Artikel Nr: 05596440000
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 3
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 6 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan