!!! Vi har just nu ett väldigt högt tryck på vårat lager och leveranstiden är längre än normalt.!!! Vi ber ALLA kunder ha överseende med längre leveranstider!!!. Just nu testas nya funktioner i butiken detta leder till att de förekommer störningar i order statusen!!!

Listerine Munskölj 500 ml

Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Artikel Nr: 5920335
Lagerstatus: Inkommer Snart (Beställd)
Produkten är beställd och går att beställa, produkten skickas då den finns i lager. Räkna med längre leveranstid.
55 kr
Inklusive moms: 11 kr

Beskrivning

Listerine Total Care är den mest kompletta produkten i Listerines sortiment. Total Care motverkar tandsten, reducerar plack, skyddar tandköttet och ger fräsch andedräkt i upp till 12 timmar. Listerine Total Care innehåller fluor som stärker tänderna och skyddar mot karies. Munsköljen reducerar tandstensbildning ytterligare, än vid enbart tandborstning.

Använd två gånger dagligen efter tandborstning.

För vuxna och barn från 12 år.Listerine Total Care Mild är ett av Listerines mest kompletta munskölj. Total Care Mild är alkoholfri med har en mild smak. Munsköljet hjälper till att motverka tandsten, hålla tandköttet friskt, att minska plack och ge en fräsch andedräkt. Innehåller fluor för att skydda mot karies och stärka tänderna.

Använd 2 gånger dagligen efter tandborstning. För vuxna och barn från 6 år.

Smak: Smooth MintListerine Advanced White Milder Taste är ett munskölj med mildare smak. Listerine avlägsnar missfärgningar från tänderna och hjälper till att förebygga nya missfärgningar. Listerine Advanced White använder en whitening-teknologi utan slipmedel för att verka utan att skada tandemaljen.

Listerine munskölj innehåller en sammansättning av essensoljor som gör rent tandytan genom att tränga in i placket och reducera plackbakterier. Listerine med mildare smak är en alkoholfri munskölj som innehåller 0,05% fluor. Har en smak av spearmint.

Använd två gånger dagligen efter tandborstning.

För vuxna och barn från 12 år.Listerine Fresh Ginger & Lime Milder Taste munskölj innehåller naturliga extrakt av ingefära och lime. Munsköljen ger en fräsch andedräkt och reducerar plack, den vanligaste orsaken till tandköttsinflammation. Innehåller fluor som stärker tänderna, och en unik kombination av essensoljor som reducerar bakterier.

Listerine Fresh Ginger & Lime är ett alkoholfritt munskölj med en mild smak, kanske ett bra alternativ till de traditionella mintsmakerna.

För vuxna och barn från 6 år.

Liknande produkter