!!! Just nu har vi längre leveranstid än normalt, vi ber om ursäkt för det. Och jobbar för fullt med att skicka alla order så snabbt de bara går. Vi ber alla kunder ha överseende med den längre leveranstiden!!!! DHL har just nu VÄLDIGT mycket paket i omlopp på sina terminaler vissa scanningar kan därför utebli!

Flux Original Coolmint Travel 90 ml

(0)

Flux Original Coolmint Travel är en praktisk miniflaska med 90 ml fluorskölj med mintsmak som rekommenderas för vuxna och barn över 12 år.

Inklusive moms: 4 kr
20 kr

Beskrivning

Flux Original Coolmint Travel är en praktisk miniflaska med 90 ml fluorskölj med mintsmak som rekommenderas för vuxna och barn över 12 år. Med en koncentration av 0,2% NaF (natriumfluorid), hjälper Flux Original till att motverka karies och stärka tänderna. Denna effektiva fluorskölj fungerar genom att stärka tandemaljen och skydda rotytorna mot kariesangrepp. Den är utformad som ett komplement till tandborstning med fluortandkräm och har utvecklats tillsammans med svensk tandvård. Den kompakta storleken gör Flux Original Coolmint Travel idealisk att ta med på resor. Det är värt att notera att denna fluorskölj är rekommenderad av Tandläkarförbundet för en optimal tandhälsa.

Artikel Nr: ORI-793261
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 44
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 14 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan