!!! Vi har just nu ett väldigt högt tryck på vårat lager och leveranstiden är längre än normalt.!!! Vi ber ALLA kunder ha överseende med längre leveranstider!!!. Just nu testas nya funktioner i butiken detta leder till att de förekommer störningar i order statusen!!!

Esse Lounger Svart

Den ergonomiskt optimalt designade Esse Lounger från Liberator är kärleksmöbler och en avkopplande stol inlindad i ett.

Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Artikel Nr: 50028770000
Lagerstatus: 10
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar
9 995 kr
Inklusive moms: 1 999 kr

Beskrivning

Snygg lounger för bekväma sexställningar!

Den ergonomiskt perfekt designade Esse Lounger från Liberator är en sexmöbel och relaxfotölj i en. Den ser diskret elegant ut och förutom bekväma och avslappnande liggställningar (som t ex när man läser) ger den även ett perfekt stöd under samlag. Huvud, nacke och rygg stabiliseras, ryggrad och mellanknotdiskarna avlastas så att det inte är några problem med extra djupa penetrationer. Det medföljande nackstödet och den medföljande halvrunda kudden ger extra stöd och komfort. Båda kan användas separat som sexkudde resp. stöd och kan användas till många olika sexpositioner när man står upp, står på knä eller i doggy style.

Loungern, nackstödet och den halvrunda kudden är av tillverkade av högdensitetsskum i möbelkvalitet som säkerställer en formstabil, perfekt stödjande stoppning och dämpning. De eleganta, sammetslena mikrofiberöverdragen kan tas bort från det fuktbeständiga skumgummit för tvätt.

Lounger: 162,6 cm x 73,7 cm x 61 cm.

Höjd huvudände: 58,4 cm, mitten 24,1 cm, fotände: 41,9 cm.

Polyester (mikrofiber), polyuretan (skumgummi).

Vakuumförpackad leverans (lägre fraktkostnad och belastning av miljön).

Ingen montering krävs!


Teknisk data

Information
Colour black
Material Polyester, PU, Mikrofaser
Size
Weight 20560 g
Packaging
Width 43 cm
Height 42.5 cm
Length 81.5 cm

Liknande produkter