!!! Vi har just nu ett väldigt högt tryck på vårat lager och leveranstiden är längre än normalt.!!! Vi ber ALLA kunder ha överseende med längre leveranstider!!!. Just nu testas nya funktioner i butiken detta leder till att de förekommer störningar i order statusen!!!

Linnevatten 500ml

Det räcker ofta att vädra ett plagg för att det ska bli fräscht igen. En nytvättad känsla får du genom att spraya och fräscha upp dina kläder med linnevatten, fungerar på alla material, tänk på att spraya en bit ifrån på sidenmaterial, det kan bli vattenfl

Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Artikel Nr: 79889
Lagerstatus: 44
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar
29 kr
Inklusive moms: 5,80 kr

Beskrivning

Det räcker ofta att vädra ett plagg för att det ska bli fräscht igen. En nytvättad känsla får du genom att spraya och fräscha upp dina kläder med linnevatten, fungerar på alla material, tänk på att spraya en bit ifrån på sidenmaterial, det kan bli vattenfläckar. Kan användas på alla textilier såsom kuddar, sängkläder, gardiner, handdukar, mattor eller efter strykning och när du ångat dina kläder. Linnevatten innehåller inga färgämnen och har bara naturligt extrakt i parfymen.

Välj i listan

Säljes Styckvis

Liknande produkter