!!! Just nu har vi längre leveranstid än normalt, vi ber om ursäkt för det. Och jobbar för fullt med att skicka alla order så snabbt de bara går. Vi ber alla kunder ha överseende med den längre leveranstiden!!!! DHL har just nu VÄLDIGT mycket paket i omlopp på sina terminaler vissa scanningar kan därför utebli!

Fotkräm tub exfoliating 85 g

(0)

Artikelnr 3013119 O'Keeffe's Healthy Feet Exfoliating är en exfolierande fotkräm som mjukar upp fötterna och avfjällar död hud med endast en applicering.

Inklusive moms: 35,80 kr
179 kr

Beskrivning

O'Keeffe's Healthy Feet Exfoliating är en exfolierande fotkräm som mjukar upp fötterna och avfjällar död hud med endast en applicering.
Med tiden täpper döda hudceller igen hudens porer vilket kan hindra vanliga återfuktande krämer från att tränga igenom huden och fungera korrekt. Genom att exfoliera huden regelbundet håller du porerna fria och hudens yta slät och mjuk.
Healthy Feet Exfoliating innehåller en mängd exfolierande ingredienser, bland annat mjölksyra som försiktigt exfolierar huden utan att avvända eller inkludera några slipande fysiska exfolianter. En av de bästa sakerna med Healthy Feet Exfoliating är att den inte behöver sköljas av, bara att applicera på dina fötter och låt den börja verka.
O'Keeffe's Healthy Feet används bäst som en daglig fuktighetskräm, medan O'Keeffe's Healthy Feet Exfoliating bäst används då man önskar snabb effekt eller i fall av "extrem" torr hud, t.ex. efter vandring, sport och andra rigorösa aktiviteter.

Artikel Nr: 3013119
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 12
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 5 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan