!!! Just nu har vi längre leveranstid än normalt, vi ber om ursäkt för det. Och jobbar för fullt med att skicka alla order så snabbt de bara går. Vi ber alla kunder ha överseende med den längre leveranstiden!!!! DHL har just nu VÄLDIGT mycket paket i omlopp på sina terminaler vissa scanningar kan därför utebli!
OUT OF STOCK

Gliss Hårkurer 300ml

(0)

Gliss Hårkurer 300ml

Inklusive moms: 9,80 kr
49 kr
Tillfälligt SLUT

Beskrivning

Gliss Hårkurer 300ml


Schwarzkopf Gliss Colour Perfector 2-in-1 Treatment är en hårinpackning för färgat och slingat hår. Inpackningen vårdar håret med bl a tranbärsextrakt och aprikoskärnsolja.

Gliss Colour Perfector 2-in-1 Treatment är framtagen för att skydda färg och glans hos färgat hår, som ofta kan förlora glans & färg vid frekvent tvättning. Inpackningen hjälper håret att behålla sin intensiva färg och lyster.

Hårinpackning för färgat och slingat hår.

Gliss Total Repair reparerar existerande hårskador och skyddar mot framtida skador. En intensivt vårdande och krämig formula som verkar djupt inne i hårstrået för ett smidigt, glänsande och friskt hår!

Formulan med revolutionerade OMEGAPLEX® reparerar skadade bindningar i hårfibrerna. Hårkvaliteten förnyas och hårfibrerna skyddas mot framtida skador.

Gliss Supreme Length Mask är en hårinpackning som reparerar och återfuktar håret på djupet utan att tynga ner det.
Gliss Supreme Length är särskilt utformat för långt hår med skadade eller kluvna toppar och oljig hårbotten. Tvåstegsteknologin, bestående av keratinserum och mikroreparationsslipider, reparerar befintliga skador, samtidigt som hårcellerna stärks för att förebygga nya skador. För friskt och vackert långt hår. Klipp inte – reparera!


Artikel Nr: 25863-GHK
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: Tillfälligt SLUT

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 12 Visitors are viewing this product right now

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan