!!! Vi har just nu ett väldigt högt tryck på vårat lager och leveranstiden är längre än normalt.!!! Vi ber ALLA kunder ha överseende med längre leveranstider!!!. Just nu testas nya funktioner i butiken detta leder till att de förekommer störningar i order statusen!!!

Gliss Hårkurer 300ml

Gliss Hårkurer 300ml

Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Artikel Nr: 25863-GHK
Lagerstatus: Tillfälligt SLUT
Produkten är tillfälligt slut i lager.
49 kr
Inklusive moms: 9,80 kr
Tillfälligt SLUT

Beskrivning

Gliss Hårkurer 300ml


Schwarzkopf Gliss Colour Perfector 2-in-1 Treatment är en hårinpackning för färgat och slingat hår. Inpackningen vårdar håret med bl a tranbärsextrakt och aprikoskärnsolja.

Gliss Colour Perfector 2-in-1 Treatment är framtagen för att skydda färg och glans hos färgat hår, som ofta kan förlora glans & färg vid frekvent tvättning. Inpackningen hjälper håret att behålla sin intensiva färg och lyster.

Hårinpackning för färgat och slingat hår.

Gliss Total Repair reparerar existerande hårskador och skyddar mot framtida skador. En intensivt vårdande och krämig formula som verkar djupt inne i hårstrået för ett smidigt, glänsande och friskt hår!

Formulan med revolutionerade OMEGAPLEX® reparerar skadade bindningar i hårfibrerna. Hårkvaliteten förnyas och hårfibrerna skyddas mot framtida skador.

Gliss Supreme Length Mask är en hårinpackning som reparerar och återfuktar håret på djupet utan att tynga ner det.
Gliss Supreme Length är särskilt utformat för långt hår med skadade eller kluvna toppar och oljig hårbotten. Tvåstegsteknologin, bestående av keratinserum och mikroreparationsslipider, reparerar befintliga skador, samtidigt som hårcellerna stärks för att förebygga nya skador. För friskt och vackert långt hår. Klipp inte – reparera!