!!! Vi håller just nu på med byte av kort & Klarna modul de går därför INTE betala med kort eller Klarna!!!. Stripe har just nu tekniska problem med återbetalningar, ni som väntar på återbetalningar kommer kontaktas via mail av oss!!!

STÄMMER INTE


STÄMMER EJ
TESTAR NYA FUNKTIONER TEXTEN OVAN ÄR EN TEST EJ AKTUELL

Villkor Smålands Fyndet

ALLMÄNNA VILLKOR
======================
Välkommen till Smålands Fyndet. Vi säljer produkter i överensstämmelse med de villkor som anges på denna sida. Läs igenom villkoren noggrant innan du lägger beställningar. Vid användning av denna webbplats accepterar du dessa villkor och bestämmelser fullt ut. Glöm allt som har med minimum summor att göra, hos oss finns inget krav på minsta ordervärde. 

Följande villkor gäller för er som kund när ni handlar hos www.smalandsfyndet.se. I samband med att ni gör en beställning accepterar ni dessa villkor.

Ditt konto
Om du använder denna webbplats är du ansvarig för att ditt användarnamn och lösenord till ditt konto används på ett korrekt sätt. Du är också ansvarig för att förhindrar att obehöriga användare från tillgång till din dator och ditt konto. Du ansvarar för allt som sker på ditt konto genom ditt lösenord. Du accepterar att vidta nödvändiga åtgärder för att hålla ditt lösenord hemligt. Om du misstänker att någon annan känner till ditt lösenord, eller om ditt lösenord används av andra än dig själv, ska du omedelbart meddela oss.

För att få handla hos www.smalandsfyndet.se krävs att du är minst 15år.  Eller har föräldrarnas tillåtelse att handla.

Viktig Information vid köp av teleskopbatonger

VIKTIG INFORMATION


Privatpersoner i Sverige kan köpa en teleskopbatong och förvara den i hemmet som ett samlarvapen. Teleskopbatong är alltså laglig att äga. Den får dock inte bäras på offentlig plats, då blir det ett brott enligt knivlagen/vapenlagen. 18års gräns vid köp av teleskopbatonger/knivar!

Betalsätt

 •     Kort Betalning (Stripe)
 •     Swish (Betala enkelt med din mobil)
 •     Avtals Faktura 10 dagar (Kräver godkännande/aktivering av betalsättet)
 •     Kredit Konto (Handla på beviljat kreditbelopp) (uppläggning krävs)

Kort betalning Stripe 
Du betalar enkelt din order direkt med kort


Kredit Konto 

Handla för ett beviljat belopp som aktiveras och läggs på kundkontot. Har man ingen beviljad kredit kommer INTE detta betalsättet att synas i kassan. Man ansöker om att få detta upplagt på sitt kundkonto. Observera att du MÅSTE ha ett kundkonto i butiken för att de ska gå aktivera och lägga upp. Kreditkontroll görs på ALLA som önskar uppläggning av detta. Kreditkontot är personligt och får INTE överlåtas till andra än den som står på det. Vi tar oss rätten att när som helst stänga av kontot om vi misstänker missbruk. Stängs kontot av kommer den totala skulden falla till direktbetalning.

En uppläggnings kostnad tillkommer på 695kr(Engångsavgift) för uppläggningen av kredit kontot. Avgiften läggs på första fakturan. samtliga köp kommer på 1 faktura eller delbetala. Aviserings kostnad tillkommer med 65kr.

Kredit gränserna nedan gäller ENBART vid kredit konto.

 •     Kreditgränsen för godkända privatkunder ligger på 1 000 SEK
 •     Kreditgränsen för godkända företagskunder ligger på 7 000 SEK

Önskas högre kreditgräns, vänligen kontakta oss på inkop@smalandsfyndet.se

För mer information och villkor kring kredit konto läs HÄR


Faktura Konto 10dagar  (+59kr tillkommer) Preventia Finans AB
 • Du får inte ha tidigare skuld till oss   
 • Du ska inte ha försenade inbetalningar eller påminnelser
 • Du får inte ha några order som kommit i retur (ej avhämtad)
 • Du ska ha ett registrerat kundkonto med giltiga uppgifter
 • Du ska inte ha några anmärkningar
 
Betalsättet Faktura aktiveras på erat konto med 10dagar när ansökan är godkänd!

Alla fakturor hanteras av Preventia Finans AB

Ditt Faktura nr ser man enkelt på ordern under "Transaktions nr"

ALLA FÖRSÖK TILL FALSK/BEDRÄGERI BESTÄLLNINGAR KOMMER DIREKT POLISANMÄLAS

Avtals Faktura (Kräver aktivering av kundtjänst)


För faktura betalningar lämnas kredit på 10 dagar, kredittiden sätts i samband med aktivering av betalsättet. Det förutsätter att du är över 18 år och inte har tidigare betalningsanmärkningar. Den kreditprövning som görs medför i vissa fall att en kreditupplysning genomförs och att en kopia av denna skickas till dig som kund med ordinarie post eller via Kivra.

Har kundtjänst lagt in en order manuellt mot faktura trots att du inte har detta betalsättet aktiverat på ditt kundkonto, måste denna godkännas av ekonomiavdelningen innan den behandlas.

Fakturan skickas via mejl/kivra. Dröjsmålsränta (med 8%) tillkommer vid försenad betalning. I vissa fall tillkommer även ersättning för betalningspåminnelser 60 SEK respektive 180 SEK  inkassokostnader enligt lag.

Fakturan hittar du HÄR


Detta betalsätt kan även användas för dig som klarna exempelvis inte godkänner mot faktura, då finns möjligheten att ansöka om detta betalsätt dock med kortare betaltid än vad klarna har. Vi tar oss rätten att neka order mot faktura om vi finner misstanke om att vi kommer lida ekonomisk skada.

Vi skickar enbart till folkbokföringsadressen. EJ utanför Sverige

Kreditgränserna nedan gäller ENBART vid godkända kunder.

 •     Kreditgränsen för godkända privatkunder ligger på 1 000 SEK
 •     Kreditgränsen för godkända företagskunder ligger på 5 000 SEK

Önskas högre kreditgräns, vänligen kontakta oss på inkop@smalandsfyndet.se

Vid en dubbelbetalning eller en felbetalning så behöver du logga in på fakturan och kontakta Preventia Finans AB.

 • Ett kvitto på betalningen
 • Information om betal datum och belopp
 • Det meddelande/OCR nummer du angav vid betalningen.

(Vid EJ godkänd kontroll gäller förskottsbetalning med kort eller swish)

Hur ser man då att man kan betala mot faktura?

Svar: Betalsättet faktura visas INTE i kassan som betalsätt om man INTE är godkänd för faktura, och betalsättet är aktiverat på kundkontot. Är du godkänd kommer faktura som valbart betalsätt visas i kassan.

 • Inkasso

Har din fakturan gott till inkasso är det inkassobolaget ni ska ta kontakt med. Våra inkassoärenden hanteras av Preventia Finans AB. 

Har du ett kundkonto spärras detta när inkassokrav skickas ut. 

Öppning av kundkonto kan göras mot en avgift på 199kr, öppningen sker efter erlagd betalning.

För att komma till ditt ärende tryck på länken nedan

Mitt Ärende

Vi kan INTE påverka något ärende som ligger på inkasso, alla inkassoärende ska tas med Preventia Finans AB.

Förseningsavgift på förfallen faktura till företag 450kr

Har man obetalda fakturor, tar vi oss rätten att hålla kvar ordern tills hela skulden är betald. Och skicka ordern när skulden är betald.

 • Swish (Betala enkelt med din mobil)

Du betalar din order med Swish (Glöm INTE trycka på "Betalt" när du betalt annars registreras inte ordern.) 

OBS

Tänk på att betalas inte ordern direkt läggs den om mot faktura 10 dagar 59kr tillkommer. Gäller bara om det totala order beloppet är under 200kr exl frakt. Detta då vi har väldigt hög order ingång och inte kan ha obetalda order liggandes i kö i väntan på betalning. Och för att vi vill hålla en snabb och smidig leverans till er som kund.


Order som är betalda med Swish återbetalas INTE via Swish utan till bank konto

 • Fraktsätt (Vi fraktar med följande Transportörer)

Dhl

Bring

Postnord

Vi vill att våra kunder ska få sina varor snabbt & utan skador och fraktar därför med DHL (Paketförsändelser)& Postnord (Brevförsändelser) beroende på vad som är mest lämpat för just din order. Vi tar oss rätten att ändra fraktsättet om vikten överstiger ombuds frakt. Vi tar oss 'även rätten att lägga på eventuella fraktavgifter för ändrat fraktsätt.

Vi avsäger oss allt vad de gäller fraktfirmans leveranstider!. När paketet fått statusen "Skickad" ligger transporttiden och hanteringen hos fraktfirman, inget vi ansvarar för.

Fraktkostnad

 •     DHL 89:- (Levereras till ombud Max 20kg/kolli)
 •     DHL Service Point Hem Max 20kr/kolli 299kr 
 •     DHL Hem Leverans 499:- (Tyngre gods som överstiger 20kg/kolli)
 •     DHL Pall (För vikt över 50kg) Kontakta kundtjänst för pris
 •     DHL Finland 249kr (Max 3kg)
 •     Bring 89:- (Leverans till ombud max 20kg/kolli)
 •     Postnord brevlåda leverans ( ej spårbart)

Din order skickas med Postnords brev tjänster ej spårbart, vi tar inget ansvar för om ordern försvinner i hanteringen hos Postnord vid val av detta fraktsätt, du som kund står själv för risken om de skulle komma bort hos postnord.

9/10st har kommit fram till kunderna vid val av detta fraktsätt.

OBS tänk på att din order MÅSTE gå in i brevlådan eller kunna hängas på brevlådan för att kunna skickas med detta fraktsätt.

Vi tar INGET ansvar eller ersätter inga order som inte kommer fram eller som kommer bort i Postnords hantering vid val av Postnord brev (Ej Spårbart).

Du som kund godkänner detta genom att skicka din order med detta fraktsätt. Och du som kund står själv för risken om det skulle komma bort i hanteringen hos postnord.

 •     DHL (Ombud)

Din order levereras till ett DHL ombud vikten får EJ överstiga 20kg. Vid vikt över detta gäller annat fraktsätt. Vi tar oss rätten att ändra fraktsätt om vikten överstiger max vikten för ombud. Faktura på fraktsättet kommer skickas ut, 59kr tillkommer i fakturaavgift.

 • DHL Home Delivery

DHL Home Delivery paketet levereras hem till dörren, kvittens krävs för att paketet ska lämnas ut av DHL. Detta fraktsätt gäller vid order som väger med än 20kg.

 • DHL Finland

DHL (Ombud)

Din order skickas med DHL och detta fraktsätt kostar 149kr/kolli (Max 3kg). För order utanför Sverige måste vi lägga in ordern manuellt då frakten ej räknas ut i kassan. Enklast är att man tar kontakt med oss innan (Registrerat kundkonto krävs)

 •     Bring(Ombud) (NYHET)

Din order skickas till ditt närmaste bring ombud.

 •     Avhämtning Lager (EJ MÖJLIGT )

Du hämtar din order på vårat lager, mail skickas ut när ordern är plockad å klar för avhämtning. Obs invänta klartecken på mailen. Vid val av detta fraktsätt och man inte ska hämta sin order debiterar vi 295kr i avgift. Detta då de blir mer arbete för oss att ändra order som har fel fraktsätt.


OBS: Detta fraktsätt får EJ användas om man INTE tänkt hämta i butik

Vi tar oss rätten att ändra valt fraktsätt om ordern väger mer än vad som valdes vid köpet!. Du som kund kan därför bli efter fakturerad mellan skillnaden på frakt  fakturaavgift tillkommer.

Gods som INTE kan levereras till ombud pga att det väger mer än 20kg eller är för stort, tar vi oss rätten att efterfakturera gällande frakt.

Skulle man välja Postnord max 1kg/Postnord Brev och ordern väger exempel mellan 2-4kg kommer restbeloppet upp till gällande vikt och prislista enligt med DHL/Postnords gällande priser faktureras samt en hanteringsavgift på 295kr. Detta är tyvärr något vi varit tvungna att införa då allt fler väljer lägre frakt till tyngre order. Detta skapar merarbete och merkostnader för oss.

Vi tar oss rätten att ändra fraktsätt utan förvarning om vi anser detta vara nödvändigt och om ordern väger mer än max vikten för DHL ombud.

Avgiften faktureras med betaltid på 10dagar

Avhämtning

Väljer man avhämtning bara för att få billigare frakt å inte hämtar sin order i butik utan den ska skickas kommer vi fakturera 295kr fakturaavgift tillkommer med 59kr. Detta gäller ÄVEN om man väljer detta för att man tror man ska få sin order mot faktura. Trots att man INTE är godkänd för detta betalsätt. 

Nytt utskick annat fraktsätt

Har man valt postnord brev ej spårbart och ordern ej kommer fram å vi ska skicka ut ny order, kommer denna att skickas ut med samma fraktsätt som valdes då ordern las. Vill man att vi ska skicka ut det spårbart, Debiteras frakt på 89kr (DHL Service point) plus fakturaavgift 59kr

Ny order (Obetald/a Faktura/or)

Lägger du en ny order och du har obetald/a fakta/or kommer vi inte behandla din order innan faktura/orna är betalda.

Spåra Order

Du kan spåra din order via kollinr/sändningsnr du hittar inne på din order. Mindre försändelser skickas som brev och kan därför ej spåras. Är din order skickad i flera kollin står kollinr efter varann på leveransbekräftelsen.

Spåra Din Order HÄR

Klipp Varor

Alla köp på våra "Klipp Varor" är bindande, detta då antalet är begränsat och först till kvarn. Står det att man max får köpa ett visst antal är det de som gäller. Väljer man sedan att beställa fler så kommer vi enbart skicka de antal som man får köpa per kund.

Följesedel

Följesedel följer inte med paketet. Vi tänker på miljön och bifogar därför följesedeln i mailet som går ut när ordern är skickad. Man kan även ladda ner den på "Mina Sidor" (Om man har ett registrerat kundkonto)

Recension (Produkt) Kommer SNART

Gör en recension av en produkt du köpt så erhåller du en värdekod på 50kr. Observera att du får enbart 1 kod oavsett hur många recensioner du gör.

Gratis varor
Beställer man enbart gratis varor tillkommer en administrations kostnad på 69kr. Faktura skickas ut per mail på detta.

Mina Kuponger

Här hittar du alla dina värde kuponger , samt giltighetstid belopp mm. Har du en kupong med fri frakt syns denna här samt hur många gånger du kan använda den till. Man kan ALDRIG få ut kuponger i pengar eller andra rabatter. Du kan inte heller kombinera kuponger med andra rabatter eller erbjudanden.

OBS

Vi har INTE hela webbutiks utbudet i den fysiska butiken.

Lagersaldo

Alla varor finns i lager för omgående leverans, slutförsäljning kan förekomma (Tillfälligt Slut). men du kan få mail när/om produkten inkommer igen och finns i lager.

Samtliga uppgifter när en produkt ska inkomma är preliminära och kan komma att ändras, för att få veta exakt när en produkt inkommer anmäl bevakning på produkten.

Leverans Status

 • Levereras 1-9 arbetsdagar

Din order levereras inom angiven tid (Längre leveranstid förekommer nu)

 • Express Leverans

Express Leverans menas med att din order skickas samma dag, förutsatt att den är betald och klar, beställer du en helgdag skickas din order nästkommande arbetsdag.

Beställningsvara

Vi har varor som vi tar hem på beställning, dessa MÅSTE betalas innan dom tas hem. Detta då varan EJ ingår i vårat ordinarie sortiment.

Ingen returrätt/Ångerrätt på Beställningsvaror

Ej Avhämtade Sändningar 

Skulle man mot någon förmodan inte hämta ut sin order och eller att denna går i retur till oss, kommer vi att fakturera dig 495:- för att täcka våra administrativa och frakt kostnader som uppkommit vid behandling av din order och retur. 

Ej avhämtad order från Norge debiteras 1,895kr för att täcka våra administrativa och frakt kostnader som uppkommit vid behandling av din order och retur.

 • Ej mottagen ombuds paket 495:-/kolli
 • Ej avhämtad paket till Norge 1,995:-/kolli
 • Ej mottagen hemleverans faktureras 1,695:- 
 • Ej mottagen pallfrakt faktureras 1,595:- 


Leveranstid

Vi skickar alla order i tur och ordning.

Vid högsäsong kan leveranstiden va något längre, vi ber alla kunder ha avseende med de.

ALLA order plockas och skickas ut i tur och ordning, efter vad dom kommer in


Vi levererar ENDAST till Sverige ,Danmark, Norge, Finland

Vi avsäger oss allt vad de gäller fraktfirmans leveranstider!.

Åldersgräns

Vi har åldersgräns på vissa artiklar som knivar, pistoler, energi dricka mm

 • Energy Dricka 15år
 • Knivar, Pistoler & Batonger 18år

Beställa

Beställer gör du via webbutiken 7dagar i veckan dygnet runt;).


Manuell Order (Telefon/Mail)

Man kan även ringa till säljavdelningen och lägga sin order om man önskar det. Vid telefon order gäller betalsätt Stripe länk. Man får där välja om man vill betala med kort eller Klarna. Länken skickas ut i samband med att ordern läggs. (Notering på ordern)


Har du betalt en order med kort och vill ångra ditt köp, men har en obetald faktura hos oss tar vi oss rätten att behålla betalningen för att täcka den obetalda fakturan.


Man har 14 dagars ångerrätt

Ångrar man sitt köp och har mottagit sin vara. Ska man ALLTID fylla i returformulär man finner inne på ordern välj artiklarna man vill retunera tryck sedan på "Skapa RMA Sedel". Returer som saknar giltig RMA sedel godkänner vi inte.

Alla returer måste packas väl, vi tar inget ansvar för dåligt packade returer. Vi tar oss rätten att neka återbetalning om returen gott sönder/skadats under returen pga dåligt packad retur, eller om vi inte godkänner returen av andra skäl exempel om eventuell skada orsakats av dig som kund, pga oaktsamhet. Alla returer ska återsändas i de påsar/förpackningar dom kom i. Är plomberingen bruten på dessa varor så kommer inte returen godkännas.

Retur av order

Vid retur ber vi dig att beställa returfraktsedeln på bilden nedan. Tryck på den så kommer du automatiskt till systemet där du beställer returfrakten. Returfrakt kostar 75kr och är INGET vi återbetalar vid en retur. Lämna din retur på ett DHL ombud. Glöm INTE lägga med följesedel eller RMA sedel vid retur.

Fraktkostnaden & Returfrakt, fakturaavgift är inget som vi återbetalar. Vi återbetalar endast för varukostnaderna.


    Smålands Faktura

Återbetalningstiden är 14 dagar (Smålands Faktura). Från dagen vi mottog kontouppgifter. Vi återbetalar i tur och ordning, ekonomiavdelningen har upp till 14dagar på sig att återbetala.

Observera att ånger/Bytesrätt på kläder gäller obruten förpackning, vid bruten förpackning gäller ej ånger/Bytesrätten.

!!Glöm inte bifoga följesedeln!! returer som saknar följesedel kommer ej godkännas!

INGA returer får skickas som postförskott eller efterkrav.

Vi återbetalar INTE fakturaavgifter eller returfrakter

Vi tar oss rätten att INTE återbetala för en order om man har obetalda fakturor hos oss, utan att vi tar betalt belopp för att täcka det obetalda fakturorna.

Återbetalning Order (Betald Med Kort)

Önskar man återbetalning av en order som är betald med kort. Så kommer återbetalningen att göras till det kort som ordern betalades med. En återbetalning till kortet tar mellan 10-14 arbetsdagar (Från den dagen returen genomfördes)kan gå fortare men standard är 10 arbetsdagar innan returen syns på kontot.

Våran betalpartner är Stripe, som sköter återbetalningen av order som är betalda med kort.

Återbetalning Order (Betald Med Swish)

Är din order betald med Swish, så kommer vi återbetala beloppet till ditt konto, Det är därför viktigt att ni återkommer med konto nr dit återbetalningen ska ske, när ekonomi begär detta. Vi kan INTE swisha tillbaka utan återbetalning sker till konto.

Vi kommer då behöva följande

 • Bank
 • Clearing nr
 • Konto nr

Vid ett återbetalningsärende skapas ALLTID ett ärende, det är i detta man ska skriva om man vill veta något som rör ärendet. Detta för att bättre ha överblick av vad som sagts, och för att rätt avdelning ska få informationen.


Vi återbetalar INTE via Swish.

Ångerrätt gäller EJ på följande varor

 •     Kondomer
 •     Glidmedel
 •     Erotik Saker
 •     Underkläder
 •     Godis, Kakor, Läsk
 •     Dildo/Vibrator
 •     Klipp Varor
 •     Demo ex, visningsexemplar


Reklamation

Reklamation ska göras till reklamation@smalandsfyndet.se

Man kan även reklamera en produkt inne på den order man vill reklamera och skapa ett reklamationsärende, se bild ovan. Glöm inte skriva i rutan varför du vill reklamera förklara så bra som möjligt för att vi lättare ska kunna handlägga din reklamation.

    Personuppgifter

    Genom att handla hos Smålands Fyndet accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer eller vidare ger aldrig dina uppgifter till tredjepart utan rättslig grund.
    Smålands Fyndet är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som kund. Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera din beställning samt i de tillfällen då du har önskat nyhetsbrev eller kampanjerbjudanden - för att kunna anpassa marknadsföringen åt dina individuella behov.
    Nedan information är en summering av hur vi i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) lagrar och behandlar dina uppgifter.
    10.1 Vad är en personuppgift?
    En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person.
    10.2 Vilka uppgifter lagrar vi?
    För att kunna hantera din beställning samt svara på frågor relaterat till din order (kundtjänst) lagrar vi ditt förnamn- och efternamn, adress, telefonnummer, e-postadress, ip-adress och köphistorik.
    Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.
    10.3 Rättslig grund
    I samband med ett köp behandlas dina personuppgifter för att fullfölja avtalet med dig.
    Marknadsföring, kampanjer och liknande utskick sker efter samtycke från dig.


Stänga Konto
Smålands Fyndet. förbehåller sig rätten att neka åtkomsten till hemsidan, stänga ett konto, ta bort eller ändra innehåll eller annullera beställningar utan föregående meddelande. Om vi annullerar en beställning, kommer du inte att betala för den.

Vi tar oss rätten att spärra ett konto om man har en faktura som gott till inkasso.

Kontrollera att alla de upplysningar du gett oss är korrekta och fullständiga och informera oss omgående om informationen ändras.

Ett låst konto kan låsas upp mot en kostnad av 149:-/gången (Fakturaavgift på 59:- tillkommer. Kontot öppnas automatiskt då fakturan registrerats som betald.

Priser
Alla priser på www.smalandsfyndet.se är inklusive moms

Avbeställa lagd order

Vill man avbeställa en redan lagd order, kan man göra det så länge ordern ej är packad /Klar för leverans/Skickad. Ordern kan vara packad även om den inte har statusen packad inne på ordern "Mina Sidor". Är ordern packad när man avbeställer den debiterar vi för emballage och arbetet som uppstått vid behandling av din order. För närvarande 495kr/order.

Måste vi packa upp din order debiterar vi för emballage och arbetet som uppstått vid behandling av din order. 495kr.

Stoppa skickad order (Upphämtad)
Vill du stoppa en order som hämtas av transportören, debiterar vi dig 595kr för kostnader som uppstått i samband med att ordern ska hanteras och sorteras tillbaka till oss av transportören.

Vi återbetalar INGET innan en skickad order kommit tillbaka och registrerats av vårat lager som retur.

Bedrägeri
Alla försök till bedrägerier kommer omedelbart polisanmäls.

Premier
Gratis premier skickas med i paket som är betalda med Swish eller kort, betalar mot faktura skickas premien ut först när fakturan är betald. Vissa gånger kan de hända premien skickas ut separat även på order som är betalda med kort och swish.

Beställer man fler gratis Premier än vad som är tillåtet blir man debiterad ordinarie pris på vardera produkt man tar utöver gratis varan.

Falska Beställningar
Alla falska order som läggs kommer omedelbart att polisanmälas, vi loggar ip nr och detta lämnas även i samband med polisanmälan.

Pant

Observera att priserna som anges på alla pantflaskor (plast eller aluminium) i webbutiken inkluderar pant à 1 eller 2 kronor.

Äganderätt
Smålands Fyndet äger samtliga varor tills dess att full betalning erlagts, från dig som kund.

Avtal med kunden
När du gör en beställning på vår hemsida, skickar vi ett bekräftelsemejl till dig. Detta mejl bekräftar att vi tagit emot din beställning och innehåller all information om din beställning. Genom att skicka din order godkänner du även automatiskt dessa villkoren. Smålands Fyndet äger varorna tills du har betalat det fullständiga priset och Smålands Fyndet har mottagit din betalning. 

Bindande Order

Alla order är bindande.

Ändringar vad gäller tjänster eller tillägg av villkor
Vi förbehåller oss rätten att när som helst göra ändringar på webbplatsen och verksamhetens policyer och villkor. Din fortsatta användning av hemsidan och de beställningar du gör, lyder under de villkor och bestämmelser som gäller när du använder webbplatsen, eller när du beställer varor hos oss, om inte lagen kräver att dessa bestämmelser eller villkor ändras (då gäller även dessa ändringar för beställningar som du har gjort tidigare hos oss). Om någon av dessa bestämmelser är ogiltig eller på grund av andra orsaker inte juridiskt bindande, tas de relevanta bestämmelserna bort från de övriga bestämmelserna och kan således inte påverka giltigheten eller användningen av andra bestämmelser.

Händelse utanför vår kontroll
Smålands Fyndet kan inte hållas ansvarigt för förseningar eller fel i utförandet av våra förpliktelser i avseende till dessa bestämmelser, om förseningen eller bristen beror på något som är utanför vår kontroll. Denna bestämmelse påverkar inte dina lagliga rättigheter.

Friskrivningsklausul
Om du inte rättar dig efter dessa villkor och vi inte märker detta, kommer ändå våra rättigheter att gälla, om du vid ett annat tillfälle bestrider dessa bestämmelser.

Åtkomst till webbplatsen
Vi gör vårt bästa för att hemsidan ska vara tillgänglig utan avbrott och att överföringar sker utan fel. På grund av Internets karaktär, är det inte något vi kan garantera. Åtkomst till hemsidan kan ibland vara blockerad eller begränsad på grund av underhåll eller implementering av nya funktioner eller tjänster. Vi minimerar sådana avbrott eller begränsningar så mycket vi kan.

Ditt beteende
Du får inte använda hemsidan på ett sätt som kan hindra att andra får tillgång till webbplatsen eller leder till att webbplatsen kraschar.


Du får inte använda denna webbplats
– I bedrägerisammanhang eller i samband med en kriminell handling eller annan förbjuden aktivitet

– Om du vill skicka, använda eller återanvända material, som är förbjudet, stötande, kränkande, obscent eller hotfullt – som inkräktar på copyright, varumärken, sekretessbelagd information eller andra rättigheter, eller på annat sätt skadliga för tredje part eller anstötligt, – som består av eller innehåller mjukvaruvirus, politisk information, kommersiell rådgivning, kedjebrev, mass-e-post eller spam,

– För att orsaka obehag, olägenheter eller obefogad rädsla.

Upphovsrätt, juridisk förklaring och databas-rättigheter
Hela hemsidans innehåll och sajtens struktur, såsom text, grafik, logos, symboler och bilder, tillhör Smålands Fyndet. Du får inte ladda ned och/eller återanvända delar av webbplatsens innehåll utan föregående skriftligt tillstånd från Smålands Fyndet.

Recensioner

Alla recensioner man skriver om /på en produkt måste godkännas av oss innan de syns i butiken. Vi tar oss rätten att neka en recension om den anses vara olämplig eller stötande. genom att skicka din recension godkänner du dessa villkoren.

Bytesrätt av kläder

Byte av kläder får endast ske om förpackningen är i originalskick och ej skadad, vi tar oss rätten att neka en retur om vi anser att förpackningen är för skadad eller om vi ser att plagget är använt, luktar parfym eller liknande. Du som kund står själv för returen till oss.

Observera att returkostnad är INGET vi återbetalar.

Returfrakt beställer du

Retur/Byte av kläder har man 3dagar på sig att returnera/byta plagget, efter denna tid godtas inga returer eller byten.

Kommunikation med kundtjänst/Ekonomi

Har det skapats ett ärende, och att du fått ett ärende nr så är det jätte viktigt att man skriver i detta ärende, detta då det blir lättare för oss att hjälpa dig som kund.

Ange giltigt personnr vid order läggning

Man som kund MÅSTE ange giltigt personnr vid order läggning. Framkommer det att man angett ett felaktigt personnr kommer vi att debitera dig som kund extra kostnad om 250kr. 


Prenumeration
Prenumeration är nu möjlig, man kan nu prenumerera på kondomer. Ta kontakt med kundtjänst så berättar vi mer. Alla prenumerationer sker via våran betalpartner Stripe. Man betalar enkelt via kort eller Faktura. Du betalar enbart administrationskostnad på 89kr+ priset för kondomerna där ingår frakt och hantering.

10 gratis kondomer fås vid nyteckning

Hur går det till?

    Välj Kondomer
    Välj Antal
    Välj hur ofta du vill ha det hemskickat (1gång Månaden standard)
    Välj när prenumerationen ska starta
    Välj hur du vill betala
    KLART!

Nu är det bara luta dig tillbaka så kommer dina kondomer snart i din brevlåda:)Genom att skicka in din order till oss godkänner du dessa villkor automatiskt. Du medger även att du läst villkoren ovan.

De är upp till DIG som kund att du läser villkoren. Vi tar INTE bort några avgifter som kan ha uppkommit för att man INTE läst villkoren.


!Samtliga order man lägger är bindande och med betalningsansvar!

Genom att skicka in din order till oss ingår du ett betalningsansvar att betala din order.


Man godkänner dessa villkoren, man godkänner även att man läst villkoren och dess innehåll och förstår villkoren som framgår. Genom att skicka in sin order. Allt Material på sidan är Copyrightskyddat © 2024


Copyright

Allt innehåll på Smalandsfyndet.se är skyddat av svensk och internationell upphovsrättslag. Detta innebär att allt innehåll såsom texter och bilder inte får kopieras, varken helt eller delvis, för privat eller kommersiellt bruk utan vårt godkännande. Stöld av bilder och innehåller kommer anmälas.Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan