!!! Just nu har vi längre leveranstid än normalt, vi ber om ursäkt för det. Och jobbar för fullt med att skicka alla order så snabbt de bara går. Vi ber alla kunder ha överseende med den längre leveranstiden!!!! DHL har just nu VÄLDIGT mycket paket i omlopp på sina terminaler vissa scanningar kan därför utebli!
  • OUT OF STOCK

Fridtidsklocka

(0)

Fridtidsklocka är en smartklocka som finns för alla som vill ha en klocka som kan bäras var som helst och när som helst.

Inklusive moms: 199 kr
995 kr
Tillfälligt SLUT

Beskrivning

Fridtidsklocka är en smartklocka som finns för alla som vill ha en klocka som kan bäras var som helst och när som helst.


Högupplöst full pekskärm

Använder 1,32 tum High-Definition Full Touch Screen, 360 x 360 skärmupplösning som garanterar kristallklara bilder och levande färger.

Höghållfast skydd

Denna digitala smartklocka använder Corning Gorilla Glass för att bygga en stark skärm. Stöttålig ram i metall, hög tålighet, slitstark, IP68 vattentät. Detta är en dammtät, stöttålig och vattenavvisande smartklocka. Lämplig för friluftsliv.

Samtalsmottagning/uppringning

Synkronisera din mobiltelefon via Bluetooth, du kan svara/avvisa/ringa samtal när som helst. Dessutom kan smartklockor ta emot meddelanden som mail, text, Facebook, Twitter, Instagram osv.

Du kan också få de senaste nyheterna i smartklockan och aldrig missa viktiga meddelanden. Du behöver inte ta fram din mobiltelefon för att läsa meddelanden eller ringa..

Anpassad urtavla

Tack vare den högupplösta skärmen har den en hög upplösning på 360×360. Du kan anpassa urtavlan i appen “Fit Cloud Pro” och har mer än 120+ gratis urtavlor för att visa din personlighet. Gör det själv för dina preferenser och ditt humör.

Pulsmätare och sömnmätare

En smartklocka byggd med den senaste exakta dynamiska detekteringssensorn, som ger hela dagen puls/blodtryck/syre och monitorupplevelse och ger dig exakta data i realtid.

Spåra exakt dina steg hela dagen, träningstid, kalorier, hjärtfrekvens, blodtryck, syre, sömnövervakning och erbjud omfattande analyser av dina övningar och sömn för att bättre förstå ditt fysiska tillstånd.


Artikel Nr: 8599-FK
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: Tillfälligt SLUT

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 7 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan