!!! Just nu har vi längre leveranstid än normalt, vi ber om ursäkt för det. Och jobbar för fullt med att skicka alla order så snabbt de bara går. Vi ber alla kunder ha överseende med den längre leveranstiden!!!! DHL har just nu VÄLDIGT mycket paket i omlopp på sina terminaler vissa scanningar kan därför utebli!

Erotic Kalender

(0)

Erotisk adventskalender som får december månad fram till julafton att bli något alldeles speciellt!

Inklusive moms: 299 kr
1 495 kr

Beskrivning

Erotisk adventskalender som får december månad fram till julafton att bli något alldeles speciellt! Istället för att som en klassisk adventskalender ha små dörrar som öppnas får du här 24 inbjudande lådor i olika storlekar med en ny spännande överraskning för varje dag!

Läckert designad kalender i en välarbetad och genomtänkt finish. Lådorna innehåller sexleksaker, underkläder, glidmedel, lättare bondageprylar samt kondomer för ett extra kryddigt december.

Adventskalendern innehåller kvalitetsprodukter från kända märken som We-Vibe, Svakom, ROMP och Mister Size.

Kalendern och lådorna är gjorda av robust kartong. Kalendern ser ut som en bok och kan öppnas och stå upp. Häftet är på tyska och engelska. Storlek stängd: 37,5 x 26,5 x 17,5 cm, storlek öppnad: 75 x 26,1 x 8,5 cm.

Ett oslagbart erbjudande för varje erotikälskare varje produkt blir superbilliga. Med kalendern kommer också ett häfte som ger både spännande sextips samt information om produkterna. God Jul!

Denna kalender fick 4/5 i Expressens test av erotiska julkalendrar den 10/11 2021 med orden:

"Den vackraste kalendern är som ett konstverk. Kalendern öppnas som en bok och innehåller 24 askar i sensuell design med kärleksfulla ord skrivna med slingriga bokstäver i guld. Askarna ska definitivt sparas, för att använda till presenter och julklappar. Innehållet är otroligt varierat, från spel, glidmedel, massageljus till den bästa av allt... i lucka nummer 24, som jag inte avslöjar förstås.

Orions kalender innehåller inte jättemånga avancerade sexleksaker, inte heller mycket inom bondage/BDSM, men kommer undan med det genom att den är vacker och mångsidig. Det här är verkligen en erotisk adventskalender. Inuti finns ett häfte med härliga tips för användarna."

Artikel Nr: 65887-EK
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 3
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 13 Visitors are viewing this product right now

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan