!!! Vi håller just nu på med byte av kort & Klarna modul de går därför INTE betala med kort eller Klarna!!!. Stripe har just nu tekniska problem med återbetalningar, ni som väntar på återbetalningar kommer kontaktas via mail av oss!!!

Remote Controlled Butt Plug (UTGÅENDE)

(0)

Får rumpan att pulsera! Vibrerande analplugg Remote Controlled Butt Plug från ANOS med roterande massagekulor i nedre delen av skaftet som stimulerar anus intensivt.

Inklusive moms: 119,80 kr
599 kr

Beskrivning

Får rumpan att pulsera!

Vibrerande analplugg Remote Controlled Butt Plug från ANOS med roterande massagekulor i nedre delen av skaftet som stimulerar anus intensivt. 10 variationsrika vibrations-/rotationsmodus styrs bekvämt med den trådlösa fjärrkontrollen - även av partnern tack vare en räckvidd på upp till 12 meter! Med överdrag av Soft Touch textur som ger en skön känsla på huden. Den tjockare ståfoten gör att den är säker att använda utan att glida in för långt. Den kan även användas under en längre tid. Under ståfoten befinner det sig en guldfärgad spegel som pryder anus när man använder pluggen. Uppladdningsbar - inklusive USB-kabel och batteri (CR2032) för fjärrkontrollen.

Total längd: 14,2 cm, införingsdjup: 11 cm, Ø max. 3,9 cm, på smalaste stället 2 cm i Ø. Vikt: 184 gram. Silikon, PUR, ABS.

Teknisk data

Information
Colour black
Material Silikon, ABS, PU
Size
Length 14,2 cm
Diameter 3,9 cm
Weight 265 g
Packaging
Width 7.5 cm
Height 7.5 cm
Length 19 cm
Artikel Nr: 05507520000
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 4
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 13 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Klarna, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan