!!! Vi håller just nu på med byte av kort & Klarna modul de går därför INTE betala med kort eller Klarna!!!. Stripe har just nu tekniska problem med återbetalningar, ni som väntar på återbetalningar kommer kontaktas via mail av oss!!!

RC E-Stim G&P-Spot Vibrator

(0)

E-Stim och vibration - allt i en sexleksak! Lyxiga RC E-Stim G&P-Spot Vibrator från XouXou för en intensivt elektriserande helstimulation. Lägg den i trosa och den sammetslena vibratorn stimulerar vaginalt och klitoralt samtidig

Inklusive moms: 103,80 kr
519 kr

Beskrivning

E-Stim och vibration - allt i en sexleksak!

Lyxiga RC E-Stim G&P-Spot Vibrator från XouXou för en intensivt elektriserande helstimulation. Lägg den i trosa och den sammetslena vibratorn stimulerar vaginalt och klitoralt samtidigt - helt tyst och diskret utan att någon märket något!

2 kraftfulla motorer säkerställer en pålitlig elektrostimulation och många olika vibrationer. 10 elektrostimulations- och 10 vibrationsmodus styrs bekvämt via knapptryck på fjärrkontollen - separat eller i kombination. Särskilt spännande är det om man lämnar över fjärrkontrollen till partnern - räckvidden är 5 meter. Dessa Love Balls är vattentäta så använd dem gärna i badkaret eller i poolen.

RC Vibrating E-Stim Panty Vibrator är av sammetslent silikon. Den är särskilt lätt att föra in och anpassar sig perfekt ill den intima anatomin. Ledytorna på skaftet och på klitorisstimulatorn överför de låg- och medelfrekventa strömimpulserna perfekt.

Uppladdningsbar - USB-kabel medföljer.

Total längd: 12,3 cm, införingslängd: 10,4 cm, förbindelsen är 8,8 cm.

Vikt: 90 gram.

Silikon, PUR, ABS.

Artikel Nr: 05583970000
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 14
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 12 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Klarna, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan