!!! Just nu har vi längre leveranstid än normalt, vi ber om ursäkt för det. Och jobbar för fullt med att skicka alla order så snabbt de bara går. Vi ber alla kunder ha överseende med den längre leveranstiden!!!! DHL har just nu VÄLDIGT mycket paket i omlopp på sina terminaler vissa scanningar kan därför utebli!

RC Vibrating E-Stim Love Balls

(0)

E-Stim och vibration - allt i en sexleksak! Lyxiga RC Vibrating E-Stim Love Balls från XouXou för en intensivt elektriserande stimulation i vaginan och en pirrande bäckenbottenträning.

Inklusive moms: 99 kr
495 kr

Beskrivning

E-Stim och vibration - allt i en sexleksak!

Lyxiga RC Vibrating E-Stim Love Balls från XouXou för en intensivt elektriserande stimulation i vaginan och en pirrande bäckenbottenträning.

En kraftfull motor säkerställer en pålitlig elektrostimulation och många olika vibrationer. 10 elektrostimulations- och 10 vibrationsmodus styrs bekvämt via knapptryck på fjärrkontollen - separat eller i kombination. Särskilt spännande är det om man lämnar över fjärrkontrollen till partnern - räckvidden är 5 meter. Dessa Love Balls är vattentäta så använd dem gärna i badkaret eller under duschen.

RC Vibrating E-Stim Love Balls är av sammetslent silikon. De är särskilt lätta att föra in och anpassar sig perfekt ill den intima anatomin. Kulornas ledytor överför perfekt de låg- och medelfrekventa strömimpulserna. Kulorna tas lätt bort om man drar i snöret.

Uppladdningsbar - USB-kabel medföljer.

Total längd: 20 cm, kulornas längd: 9 cm långa, diameter 1,4 cm - 3,3 cm.

Vikt: 52 gram.

Silikon, PUR, ABS.

Teknisk data

Information
Colour black
Material Silikon, ABS, PU
Size
Length 20,0 cm
Diameter 1,4 - 3,3 cm
Weight 285 g
Artikel Nr: 05584000000
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 13
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 15 Visitors are viewing this product right now

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan