!!! Vi håller just nu på med byte av kort & Klarna modul de går därför INTE betala med kort eller Klarna!!!. Stripe har just nu tekniska problem med återbetalningar, ni som väntar på återbetalningar kommer kontaktas via mail av oss!!!

Suck-O-Mat 2.0

(0)

Den konsekventa vidareutvecklingen av den första Suck-O-Mat-apparaten.

Inklusive moms: 779 kr
3 895 kr

Beskrivning

Den konsekventa vidareutvecklingen av den första Suck-O-Mat-apparaten.

Strömdriven masturbator i sportlig-elegant design med LED-display. Med en motoreffekt på 60 W är Suck-O-Mat 100% effektivare än föregångaren och ger upp till 200 sugimpulser per minut. Den nya utgåvan ger realistisk, förstklassig blowjob-simulation - naturligtvis utan att behöva använda händerna och uppdelat i 8+1 växlar:

Växlar:

Första växeln: Manuell styrbar sugmodus i 6 hastigheter.

Andra växeln: 8 helautomatiskt sugmodus med oförutsägbara intervallmönster för en slumpvis och såvida realistisk blowjob-feeling. Användaren kan alltid ändra det inställda mönstret och ändra hastigheten individuellt - till exempel för att kunna njuta av en snabbare orgasm eller dra ut på det hela ännu mer. Suck-O-Mat 2.0 kommer automtiskt tillbaka till första (manuella) växeln och där håller den den önskade hastigheten - ända till happy end.

Även hylsan har optimerats för Suck-O-Mat 2.0: den har nu stimulerande noppor inuti och kan kombineras med den medföljande Tight Fit-manschetten för att krama om penisen hårdare och göra stimulationen mer intensiv.

Inklusive fjärrkontroll, adapter för bilen och svart filter. AC-power-adapter 230V euro plug, output 12V, 5V USB utgång. Total längd: 26,3 cm, införingsdjup: 11 cm, längd på hylsan: 15,7 cm, Ø 2,5 cm (elastisk). ABS, PVC, TPE, PP.

Teknisk data

Information
Colour black
Material ABS, TPE, PVC, PP
Size
Length 15,7 cm
Diameter 2,5 cm
Weight 5044 g
Packaging
Width 32 cm
Height 15 cm
Length 35.5 cm
Artikel Nr: 05968500000
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 9
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 12 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Klarna, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan