!!! Vi håller just nu på med byte av kort & Klarna modul de går därför INTE betala med kort eller Klarna!!!. Stripe har just nu tekniska problem med återbetalningar, ni som väntar på återbetalningar kommer kontaktas via mail av oss!!!

Ris Parboiled 5kg

(0)

Parboilerad ris är en form av ris som har gått igenom en speciell förbehandlingsprocess, vilket gör att det innehåller högre halter av viktiga näringsämnen jämfört med vanligt vitt ris.

Inklusive moms: 21,32 kr
199 kr

Beskrivning

Parboilerad ris är en form av ris som har gått igenom en speciell förbehandlingsprocess, vilket gör att det innehåller högre halter av viktiga näringsämnen jämfört med vanligt vitt ris. Genom den här processen överförs viktiga näringsämnen från risets skal till dess stärkelseinnehåll, vilket ger en högre näringstäthet. En stor fördel med denna typen av ris är även att det ger en snabbare tillagning. Parboilerad ris tar mindre tid att tillaga än vanligt vitt ris, vilket gör det enklare att använda i matlagningen.

Det finns fler fördelarna:

  • Högre näringsvärde: Parboilerad ris innehåller högre halter av B-vitaminer och näringsämnen, inklusive niacin, folat och thiamin.
  • Lättare konsistens: Parboilerad ris har en lättare, mer kompakt konsistens, vilket gör det enklare att skölja och håller formen bättre.
  • Förbättrad smak: Parboilerad ris har en mjukare, mer sammanhållen konsistens och en förbättrad smak, vilket gör det till en utmärkt bas för en mängd olika rätter.

Så om du vill ha en hälsosam, smakrik och enkel bas för dina maträtter, överväg att använda parboilled ris!

Artikel Nr: 12512
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 4
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 14 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Även köpta produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Klarna, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan