!!! Just nu har vi längre leveranstid än normalt, vi ber om ursäkt för det. Och jobbar för fullt med att skicka alla order så snabbt de bara går. Vi ber alla kunder ha överseende med den längre leveranstiden!!!! Vi har nu fått information från DHL att de ligger efter i hanteringen av paket. De kan därför dröja innan första scanning syns!!!

Majonnäs vit 60% 10kg

(0)

Majonnäs med låg fetthalt (60%) för dig som vill ha mycket hemma. Neutral majonnäs-smak och en fin bas att stå på när du blandar dina såser och dressingar.

Inklusive moms: 41,68 kr
389 kr

Beskrivning

Majonnäs med låg fetthalt (60%) för dig som vill ha mycket hemma. Neutral majonnäs-smak och en fin bas att stå på när du blandar dina såser och dressingar. Utmärkt att smaksätta med senap, vinäger och citron för att få en syrlig fisksås. Kan likväl alterneras med parmesan och vitlök för att få en mer köttanpassad variant. Ni hör själva. Majonnäsen från Rapsona kan varieras i all oändlighet och agerar en utmärkt bas till en mängd olika såsvarianter. Säljes här i praktisk plastburk som lämpar sig bra för kök-verksamheter som nyttjar stora kvantiteter i sitt dagliga arbete.

  •     Neutral Majonäs från Rapsona
  •     Krydda och smaksätt efter preferens
  •     Låg fetthalt, 60%
Artikel Nr: 564492
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 10
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 11 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan