!!! Vi har just nu ett väldigt högt tryck på vårat lager och leveranstiden är längre än normalt.!!! Vi ber ALLA kunder ha överseende med längre leveranstider!!!. Just nu testas nya funktioner i butiken detta leder till att de förekommer störningar i order statusen!!!

BBQ Sås Steakhouse 2L

BBQ Sås Steakhouse från Bull´s Eye är en kraftfull och smakrik barbeque sås som gör sig fint ihop med nöt- och griskött.

Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Artikel Nr: 279159
Lagerstatus: 3
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar
249 kr
Inklusive moms: 26,68 kr

Beskrivning

BBQ Sås Steakhouse från Bull´s Eye är en kraftfull och smakrik barbeque sås som gör sig fint ihop med nöt- och griskött. Blandningen ger en aromatisk grundsmak av tomat och paprika med en djup eftersmak av chili. Såsen har en riktig "American New York style" och smaken och aromerna för tankarna bort till trendiga och fartfyllda New York med dess grymt inspirerande och smaksensuella köttkrogar.

BBQ Sås Steakhouse från Bull´s Eye är såsen du väljer när du vill ge dina gästers smaklökarna en explosion av perfekt harmoni och balans. Lämpar sig utmärkt för alla typer av köttrestauranger, storkök, gatukök, foodtrucks och fast food. En mer perfekt balanserad och kraftfull sås till din servering kommer bli svårt att hitta!

    BBQ Sås Steakhouse från Bull´s Eye
    Fyllig och otroligt smakrik med aromatisk tomat, paprika och chili.
    Barbequesås för restaurang, café, gatukök, fastfood m.m

Liknande produkter