!!! Just nu har vi längre leveranstid än normalt, vi ber om ursäkt för det. Och jobbar för fullt med att skicka alla order så snabbt de bara går. Vi ber alla kunder ha överseende med den längre leveranstiden!!!!

Universal Diskmaskinsalt 900g

(0)

Universal Diskmaskinsalt säkerställer att antikalkfunktionen i diskmaskinen fungerar effektivt samt skyddar mot kalkavlagringar.

Inklusive moms: 1,07 kr
10 kr

Beskrivning

Universal Diskmaskinsalt säkerställer att antikalkfunktionen i diskmaskinen fungerar effektivt samt skyddar mot kalkavlagringar. Fritt från klumpförebyggande medel och syntetiska färgämnen. Universal Diskmaskinsalt är specialtillverkat för rening av filter i diskmaskiner. Saltet har högsta renhet och lämnar därför inte några föroreningar efter sig i diskmaskinfiltret. Regelbunden användning av salt säkerställer rätt vattenhårdhet och skyddar din diskmaskin och disk från kalkavlagringar. Använd Universal Diskmaskinsalt i kombination med vilket diskmedel som helst så får du ett optimalt diskresultat. Användning: För optimalt diskresultat, håll alltid saltbehållaren ordentligt fylld. Höj avhärdaren en grad högre än vad som krävs för ditt vattens hårdhetsgrad.

Ingredienser: Salt (Natriumklorid). 900g

Artikel Nr: 5575
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 142
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 9 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan