!!! Just nu har vi längre leveranstid än normalt, vi ber om ursäkt för det. Och jobbar för fullt med att skicka alla order så snabbt de bara går. Vi ber alla kunder ha överseende med den längre leveranstiden!!!! DHL har just nu VÄLDIGT mycket paket i omlopp på sina terminaler vissa scanningar kan därför utebli!

Ägg Frigående Höns M

(1)

Kronäggs frigående inhysningssystem för höns har de fri tillgång till rörelse inomhus i stora stallar med strö på golvet.

Inklusive moms: 1,71 kr
16 kr

Beskrivning

Kronäggs frigående inhysningssystem för höns har de fri tillgång till rörelse inomhus i stora stallar med strö på golvet. Beläggningen är begränsad till max 9 höns per kvadratmeter tillgänglig yta för att garantera en god livskvalitet för hönsen. Hönsen har tillgång till sittpinnar i olika höjder samt reden att lägga sina ägg i. De äter ett väl sammansatt vegetabiliskt foder, med svensk fodersäd som huvuddel. Konsumenten får därför ta del av högkvalitativa, friska ägg, med en storlek på 6-pack medium stora ägg.

Ägg från frigående höns
SÄLJES ENDAST FÖR AVHÄMTNING.

Vi kan skicka den men vi avsäger oss ALLT ansvar om produkten inte kommer fram hel, det faller på dig som kund. Du som kund tar denna risken om du vill ha det skickat till dig.

Artikel Nr: 334112
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 28
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 8 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan