!!! Just nu har vi längre leveranstid än normalt, vi ber om ursäkt för det. Och jobbar för fullt med att skicka alla order så snabbt de bara går. Vi ber alla kunder ha överseende med den längre leveranstiden!!!!

S-märke Supersurt Pulver 45g

(0)

S-märke Supersurt Pulver från CandyPeople är ett gelatinfritt och veganskt godispulver som smakar som de populära S-märket Supersurt.

Inklusive moms: 1,07 kr
10 kr

Beskrivning

S-märke Supersurt Pulver från CandyPeople är ett gelatinfritt och veganskt godispulver som smakar som de populära S-märket Supersurt. Oavsett om man gillar att äta pulvret direkt från den lilla förpackningen eller om man vill strö ut den över en skopa glass, milkshake, drinkar, bakning m.m. så kommer S-märke godispulver definitivt trigga igång och kittla kundernas smaklökar.

S märke godis pulver är ett riktigt spännande godis och en klar favorit bland människor i blandade åldrar. Sälj med fördel pulvret i en butik, kiosk, affär, event eller förening. S-märke är svensk tradition sedan 1956 och all tillverkning sker i Sverige. I huvudpåsen ligger 5 st förpackade godispulver vilket gör att man kan använda den mängd man behöver utan att behöva använda allt pulver på en och samma gång. Praktiskt, enkelt och smidigt!

  •     S-märke Supersurt Pulver från CandyPeople
  •     Super surt pulver godis
  •     Helt fri från gelatin och 100% veganskt godisArtikel Nr: 50805
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 20
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 14 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan