!!! Vi har just nu ett väldigt högt tryck på vårat lager och leveranstiden är längre än normalt.!!! Vi ber ALLA kunder ha överseende med längre leveranstider!!!.

S-märke Supersurt Pulver 45g

S-märke Supersurt Pulver från CandyPeople är ett gelatinfritt och veganskt godispulver som smakar som de populära S-märket Supersurt.

Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Artikel Nr: 50805
Lagerstatus: 20
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar
10 kr
Inklusive moms: 1,07 kr

Beskrivning

S-märke Supersurt Pulver från CandyPeople är ett gelatinfritt och veganskt godispulver som smakar som de populära S-märket Supersurt. Oavsett om man gillar att äta pulvret direkt från den lilla förpackningen eller om man vill strö ut den över en skopa glass, milkshake, drinkar, bakning m.m. så kommer S-märke godispulver definitivt trigga igång och kittla kundernas smaklökar.

S märke godis pulver är ett riktigt spännande godis och en klar favorit bland människor i blandade åldrar. Sälj med fördel pulvret i en butik, kiosk, affär, event eller förening. S-märke är svensk tradition sedan 1956 och all tillverkning sker i Sverige. I huvudpåsen ligger 5 st förpackade godispulver vilket gör att man kan använda den mängd man behöver utan att behöva använda allt pulver på en och samma gång. Praktiskt, enkelt och smidigt!

  •     S-märke Supersurt Pulver från CandyPeople
  •     Super surt pulver godis
  •     Helt fri från gelatin och 100% veganskt godisLiknande produkter