!!! Just nu har vi längre leveranstid än normalt, vi ber om ursäkt för det. Och jobbar för fullt med att skicka alla order så snabbt de bara går. Vi ber alla kunder ha överseende med den längre leveranstiden!!!! Vi har nu fått information från DHL att de ligger efter i hanteringen av paket. De kan därför dröja innan första scanning syns!!!

S-märke Supersalt Pulver 45g

(0)

S-märke Supersalt Pulver från CandyPeople är ett gelatinfritt och veganskt godispulver som smakar som de populära S-märket Supersalt.

Inklusive moms: 1,07 kr
10 kr

Beskrivning

S-märke Supersalt Pulver från CandyPeople är ett gelatinfritt och veganskt godispulver som smakar som de populära S-märket Supersalt. De är ett spännande godispulver som kommer imponera på alla lakritsälskare med dess ljuva och salta salmiaksmak.

Oavsett om man gillar att äta pulvret som det är direkt från förpackningen eller om man vill strö ut det över en skopa glass, milkshake, drinkar, bakning m.m. så kommer S-märke godispulver definitivt bli en stor favorit hos dina kunder. Inte nog med att godispulvret är gudomligt smarrigt, det är dessutom tillverkat i Sverige. Huvudpåsen innehåller 5st pulver påsar, perfekt att portionera ut.

Artikel Nr: 50806
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 20
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 17 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Även köpta produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan