!!! Vi har just nu ett väldigt högt tryck på vårat lager och leveranstiden är längre än normalt.!!! Vi ber ALLA kunder ha överseende med längre leveranstider!!!. Just nu testas nya funktioner i butiken detta leder till att de förekommer störningar i order statusen!!!

S-märke Supersalt Pulver 45g

S-märke Supersalt Pulver från CandyPeople är ett gelatinfritt och veganskt godispulver som smakar som de populära S-märket Supersalt.

Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Artikel Nr: 50806
Lagerstatus: 20
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar
10 kr
Inklusive moms: 1,07 kr

Beskrivning

S-märke Supersalt Pulver från CandyPeople är ett gelatinfritt och veganskt godispulver som smakar som de populära S-märket Supersalt. De är ett spännande godispulver som kommer imponera på alla lakritsälskare med dess ljuva och salta salmiaksmak.

Oavsett om man gillar att äta pulvret som det är direkt från förpackningen eller om man vill strö ut det över en skopa glass, milkshake, drinkar, bakning m.m. så kommer S-märke godispulver definitivt bli en stor favorit hos dina kunder. Inte nog med att godispulvret är gudomligt smarrigt, det är dessutom tillverkat i Sverige. Huvudpåsen innehåller 5st pulver påsar, perfekt att portionera ut.

Liknande produkter

Även köpta produkter