!!! Vi har just nu ett väldigt högt tryck på vårat lager och leveranstiden är längre än normalt.!!! Vi ber ALLA kunder ha överseende med längre leveranstider!!!. Just nu testas nya funktioner i butiken detta leder till att de förekommer störningar i order statusen!!!

S-märke Salta Chews 70g

S-märke Salta Chews från Candy People är goda och runda kolor med den klassiska och ikoniska smaken av S-märke saltlakrits.

Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Artikel Nr: 50648
Lagerstatus: 18
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar
10 kr
Inklusive moms: 1,07 kr

Beskrivning

S-märke Salta Chews från Candy People är goda och runda kolor med den klassiska och ikoniska smaken av S-märke saltlakrits. Saltkolorna har ett härligt tuggmotstånd som med tiden smälter i munnen och blir näst intill beroende framkallande av lakrits älskaren. Godis kolorna är perfekta för helgmyset, fotbollsmatchen, när man umgås med vänner eller är sugen på något sött och salt under dagen.

Salta chews är helt gelatinfritt, veganskt och gjort på helt naturliga smak- och färgämnen så att fler kunder kan njuta av det härliga godiset. Dessutom är det tillverkat i Sverige och innehåller inte miljöboven palmolja vilket gör godiset inte bara väldigt gott utan även till ett bra val för den miljömedvetna. S

  •     S-märke Salta Chews från Candy People
  •     Fri från gelatin och helt veganskt
  •     Sega godiskolor med salt lakrits pulver runt om

  

Liknande produkter