!!! Just nu har vi längre leveranstid än normalt, vi ber om ursäkt för det. Och jobbar för fullt med att skicka alla order så snabbt de bara går. Vi ber alla kunder ha överseende med den längre leveranstiden!!!! DHL har just nu VÄLDIGT mycket paket i omlopp på sina terminaler vissa scanningar kan därför utebli!

S-märke Salta Chews 70g

(0)

S-märke Salta Chews från Candy People är goda och runda kolor med den klassiska och ikoniska smaken av S-märke saltlakrits.

Inklusive moms: 1,07 kr
10 kr

Beskrivning

S-märke Salta Chews från Candy People är goda och runda kolor med den klassiska och ikoniska smaken av S-märke saltlakrits. Saltkolorna har ett härligt tuggmotstånd som med tiden smälter i munnen och blir näst intill beroende framkallande av lakrits älskaren. Godis kolorna är perfekta för helgmyset, fotbollsmatchen, när man umgås med vänner eller är sugen på något sött och salt under dagen.

Salta chews är helt gelatinfritt, veganskt och gjort på helt naturliga smak- och färgämnen så att fler kunder kan njuta av det härliga godiset. Dessutom är det tillverkat i Sverige och innehåller inte miljöboven palmolja vilket gör godiset inte bara väldigt gott utan även till ett bra val för den miljömedvetna. S

  •     S-märke Salta Chews från Candy People
  •     Fri från gelatin och helt veganskt
  •     Sega godiskolor med salt lakrits pulver runt om

  

Artikel Nr: 50648
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 18
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 6 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan