!!! Vi håller just nu på med byte av kort & Klarna modul de går därför INTE betala med kort eller Klarna!!!. Stripe har just nu tekniska problem med återbetalningar, ni som väntar på återbetalningar kommer kontaktas via mail av oss!!!
  • OUT OF STOCK

GB Mjukglassmix Vanilj 1L

(0)

Hej hå, hej hå, vi ska till kiosken gå. ELLER INTE! Nu är det slut på långväga promenader varje gång det suktas efter äkta mjukglass.

Inklusive moms: 10,61 kr
99 kr
Tillfälligt SLUT

Beskrivning

Hej hå, hej hå, vi ska till kiosken gå. ELLER INTE! Nu är det slut på långväga promenader varje gång det suktas efter äkta mjukglass. Allt du behöver är den här mixen, en bunke och en visp duglig arm så har du hemmagjord mjukglass på ett kick! Alla vet att hemmagjort är godast och mest skrytvänligt, så passa på att imponera på släkt, vänner och alla tusen deltagare på barnkalaset. There's a new GB Glassgubbe in town!

GB Mjukglass mix Vanilj innehåller en mix som ger dig äkta mjukglass med vaniljsmak.

Tips:

Bäst resultat får du genom att använda dig av en mjukglassmaskin! I och med att detta är en färdig mjukglass mix går det blixtsnabbt att få färdig mjukglass.

Hur gör man mjukglass utan en megastor glassmaskin?


Ställ in förpackningen 24 timmar i kylen innan användning, ta ut förpackningen, vispa innehållet i en bunke med elvisp och ställ in den i frysen ett tag. Tag därefter ut den och vispa igen tills du blir nöjd med konsistensen. Skulle den ändå vara för lös, ställ in den åter i frysen så den blir halvfrusen, och vispa sedan igen.


Ingredienser: SKUMMJÖLK, socker, kokosolja, SKUMMJÖLKSPULVER, glukossirap, emulgeringsmedel (mono- och digilycerider av vegetabiliska fettsyror), stabiliseringsmedel (fruktkärnmjöl, guarkärnmjöl, karragenan), arom. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.

Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Artikel Nr: 0352-MG
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: Tillfälligt SLUT

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 8 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan