!!! Vi har just nu ett väldigt högt tryck på vårat lager och leveranstiden är längre än normalt.!!! Vi ber ALLA kunder ha överseende med längre leveranstider!!!. Just nu testas nya funktioner i butiken detta leder till att de förekommer störningar i order statusen!!!

GB Mjukglassmix Vanilj 1L

Hej hå, hej hå, vi ska till kiosken gå. ELLER INTE! Nu är det slut på långväga promenader varje gång det suktas efter äkta mjukglass.

Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Artikel Nr: 0352-MG
Lagerstatus: Tillfälligt SLUT
Produkten är tillfälligt slut i lager.
99 kr
Inklusive moms: 10,61 kr
Tillfälligt SLUT

Beskrivning

Hej hå, hej hå, vi ska till kiosken gå. ELLER INTE! Nu är det slut på långväga promenader varje gång det suktas efter äkta mjukglass. Allt du behöver är den här mixen, en bunke och en visp duglig arm så har du hemmagjord mjukglass på ett kick! Alla vet att hemmagjort är godast och mest skrytvänligt, så passa på att imponera på släkt, vänner och alla tusen deltagare på barnkalaset. There's a new GB Glassgubbe in town!

GB Mjukglass mix Vanilj innehåller en mix som ger dig äkta mjukglass med vaniljsmak.

Tips:

Bäst resultat får du genom att använda dig av en mjukglassmaskin! I och med att detta är en färdig mjukglass mix går det blixtsnabbt att få färdig mjukglass.

Hur gör man mjukglass utan en megastor glassmaskin?


Ställ in förpackningen 24 timmar i kylen innan användning, ta ut förpackningen, vispa innehållet i en bunke med elvisp och ställ in den i frysen ett tag. Tag därefter ut den och vispa igen tills du blir nöjd med konsistensen. Skulle den ändå vara för lös, ställ in den åter i frysen så den blir halvfrusen, och vispa sedan igen.


Ingredienser: SKUMMJÖLK, socker, kokosolja, SKUMMJÖLKSPULVER, glukossirap, emulgeringsmedel (mono- och digilycerider av vegetabiliska fettsyror), stabiliseringsmedel (fruktkärnmjöl, guarkärnmjöl, karragenan), arom. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.

Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Liknande produkter