!!! Vi håller just nu på med byte av kort & Klarna modul de går därför INTE betala med kort eller Klarna!!!. Stripe har just nu tekniska problem med återbetalningar, ni som väntar på återbetalningar kommer kontaktas via mail av oss!!!

KLIPP Prime Hydration, 500 ml

(2)

Prime Hydration, 500 ml OBS. Ej Energidryck

Inklusive moms: 2,04 kr
19 kr

Beskrivning

Letar du efter en uppfriskande dryck som tar dig tillbaka till dina barndomssomrar? Titta inte längre än Prime Ice Pop! Med dess läckra och nostalgiska smak är denna dryck perfekt för alla som söker en smak av sommaren i en burk.

Tillverkad av högkvalitativa ingredienser och fylld med fruktig godhet är Prime Ice Pop ett toppval bland läskentusiaster. Oavsett om du kopplar av hemma, njuter av en grillkväll med vänner eller är på språng, är denna dryck det perfekta valet för att släcka din törst och tillfredsställa dina begär.

Den läckra kombinationen av söta och syrliga smaker är vad som gör Prime Ice Pop så oemotståndlig. Dess djärva och livfulla färger och uppfriskande kolsyra är säkert att glädja dina sinnen och ta tillbaka minnen av somrar som varit.

Så varför nöja dig med tråkiga och smaklösa drycker när du kan ha den djärva och läckra smaken av Prime Ice Pop? Prova den idag och upptäck varför det är ett toppval för alla som söker en uppfriskande och nostalgisk dryck som tar dig tillbaka till dina barndomssomrar.

OBS. Ej Energidryck
Artikel Nr: 0415-PIPKLIPP
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 86
Leveransstatus: Express Leverans

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 6 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Även köpta produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan