!!! Just nu har vi längre leveranstid än normalt, vi ber om ursäkt för det. Och jobbar för fullt med att skicka alla order så snabbt de bara går. Vi ber alla kunder ha överseende med den längre leveranstiden!!!! Vi har nu fått information från DHL att de ligger efter i hanteringen av paket. De kan därför dröja innan första scanning syns!!!

GAAM Istonic 500ml (Ink Pant)

(0)

GAAM Isotonic är en isotonisk sportdryck, speciellt framtagen för optimal uthållighet och prestationskrävande träning.

Inklusive moms: 1,07 kr
10 kr

Beskrivning

GAAM Isotonic är en isotonisk sportdryck, speciellt framtagen för optimal uthållighet och prestationskrävande träning. Produkten innehåller kolhydrater, elektolyter och ersätter effektivt vätska och mineraler som förloras under fysisk aktivitet.

GAAM Isotonic är en sportdryck som innehåller en optimal kombination av kolhydrater och elektrolyter som hjälper kroppen att upprätthålla prestationsförmågan, återställa vätskebalansen samt snabbt ge ny energi till trötta muskler.

  • Återställer vätskebalansen
  • Elektrolyter
  • Ökad uthållighet
  • Ökad prestationsförmåga
  • Speciellt framtagen för prestation!

Under långvarig uthållighetsträning eller varma förhållanden när vi svettas så förlorar kroppen värdefulla mineraler som är nödvändiga för att kroppen och dess muskler ska fungera korrekt. För att prestera optimalt och förhindra muskelkramp är det ytterst viktigt att ersätta dessa mineraler.

GAAM Isotonic är det perfekta tillskottet när du idrottar då det är otroligt viktigt att hålla uppe vätskenivån för både prestationsförmågan och hälsans skull. Den praktiska designen och smarta korken gör det enkelt att ha flaskan nära till hands.

Användningsförslag:

Dricks med fördel under träningspasset för maximal prestationsförmåga men passar även efteråt då det är viktigt att fylla på med kolhydrater och mineraler för optimal återhämtning.

Teknisk data

Innehåll Per. 100 ml Per. 500 ml
Energi 74kJ / 17 kcal 370kJ / 85 kcal
Fett 0 g 0 g
- varav mättat 0 g 0 g
Kolhydrater 3,9 g 19,5 g
- varav sockerarter 3,9 g 19,5 g
Protein 0,0 g 0,0 g
Salt 0,13 g 0,65 g
Ingredienser Naturligt mineralvatten, fruktossirap, surhetsreglerande medel: citronsyra, trinatriumcitrat och trikaliumcitrat, stabiliseringsmedel: (E414, E445), konserveringsmedel: (E202), sötningsmedel: natriumcyklamat, acelsufam-k, natriumsackarin, aromer, färgämne: (E133).
Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
Artikel Nr: 23701-GI
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 58
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 6 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan