!!! Just nu har vi längre leveranstid än normalt, vi ber om ursäkt för det. Och jobbar för fullt med att skicka alla order så snabbt de bara går. Vi ber alla kunder ha överseende med den längre leveranstiden!!!! DHL har just nu VÄLDIGT mycket paket i omlopp på sina terminaler vissa scanningar kan därför utebli!

State Dryck 400ml (Ink Pant)

(0)

Porlande energidryck från STATE Energy med en uppfriskande smakkombination finns i en rad olika smaker

Inklusive moms: 2,04 kr
19 kr

Beskrivning

Porlande energidryck från STATE Energy med en uppfriskande smakkombination finns i en rad olika smaker. Här i kalorifri kostym! Det är ingen slump att STATE Energy är Danmarks 4:e största energidrycksmärke och att de ständigt växer i Norden. Istället för vitt socker och sötningsmedel får State Energy sin friska smak från naturligt källvatten och naturliga aromer. Förutom att det gör gott för hälsan blir man kvitt den onaturliga bismaken som "vanliga" energidrycker tenderar att ha.

Serveras och förvaras med fördel väl kyld för att uppnå maximal smakupplevelse. Den smarta PET-flaskan är perfekt för en aktiv användare som inte orkar dricka allt på en gång. STATE Energy och träning går hand i hand vilket gör produkten till ett måste för Padel-hallar, golfbanor, gym och idrottscafé.

Välj smak i listan

Säljes Styckvis

Artikel Nr: 45788-SE
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 60
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 19 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan