!!! Just nu har vi längre leveranstid än normalt, vi ber om ursäkt för det. Och jobbar för fullt med att skicka alla order så snabbt de bara går. Vi ber alla kunder ha överseende med den längre leveranstiden!!!! Vi har nu fått information från DHL att de ligger efter i hanteringen av paket. De kan därför dröja innan första scanning syns!!!

Sport Drink Mountain Berries (Ink Pant)

(0)

Isotonic Sportdrink Mountain Berries från Pro!Brands är en uppskattad energigivande dryck utan kolsyra med god och härlig fruktsmak.

Inklusive moms: 1,07 kr
10 kr

Beskrivning

Isotonic Sportdrink Mountain Berries från Pro!Brands är en uppskattad energigivande dryck utan kolsyra med god och härlig fruktsmak. Den här funktionsdrycken är framtagen för människor som utövar uthållighetssporter eller tränar hårt och tar sin träning på största allvar.

En isoton sportdryck betyder att dryckens kolhydrat och/eller saltinnehåll är detsamma som kroppens egna nivåer och därför lämpar drycken sig utmärkt vid träningspass där man tränar länge. ProBrand har även förgyllt funktionsdrycken med vitaminerna och mineraler som kroppen annars lätt förlorar under svettiga träningspass. Så erbjud du också dina kunder en innovativa törstsläckare som både smakar gott och även gör nytta för kroppen!

    Isotonik Sportdrink Mountain Berries från Pro Brands
    Vitaminberikad och fri från kolsyra

Artikel Nr: 65745
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 59
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 4 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan