!!! Vi har just nu ett väldigt högt tryck på vårat lager och leveranstiden är längre än normalt.!!! Vi ber ALLA kunder ha överseende med längre leveranstider!!!. Just nu testas nya funktioner i butiken detta leder till att de förekommer störningar i order statusen!!!

RED BULL WINTER EDITON VINTERPÄRON 25CL (Ink Pant)

Red Bull Winter Edition 2023 i smaken vinterpäron kombinerar den härliga smaken av söta päron och varm kanel för en unik smakupplevelse.

Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Artikel Nr: 2655-RB
Lagerstatus: 96
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar
14 kr
Inklusive moms: 1,50 kr

Beskrivning

Red Bull Winter Edition 2023 i smaken vinterpäron kombinerar den härliga smaken av söta päron och varm kanel för en unik smakupplevelse som ger både uppfriskning och värme. Förutom den fantastiska smaken erbjuder Red Bull Winter Edition Vinterpäron de välkända fördelarna du förväntar dig från Red Bull. Med sin specialformula som innehåller taurin, koffein och B-vitaminer ger den dina kunder den nödvändiga energin för att ta sig igenom vintermånaderna. Oavsett om de är aktiva utomhus eller behöver en extra boost under arbetsdagen.

Drycken är enkelt att njuta av direkt från burken för att uppleva smaken i sin fulla prakt. Men den är också en fantastisk ingrediens för vintercocktails och blanddrycker i baren.

Liknande produkter