!!! Just nu har vi längre leveranstid än normalt, vi ber om ursäkt för det. Och jobbar för fullt med att skicka alla order så snabbt de bara går. Vi ber alla kunder ha överseende med den längre leveranstiden!!!!

RED BULL WINTER EDITON VINTERPÄRON 25CL (Ink Pant)

(0)

Red Bull Winter Edition 2023 i smaken vinterpäron kombinerar den härliga smaken av söta päron och varm kanel för en unik smakupplevelse.

Inklusive moms: 1,50 kr
14 kr

Beskrivning

Red Bull Winter Edition 2023 i smaken vinterpäron kombinerar den härliga smaken av söta päron och varm kanel för en unik smakupplevelse som ger både uppfriskning och värme. Förutom den fantastiska smaken erbjuder Red Bull Winter Edition Vinterpäron de välkända fördelarna du förväntar dig från Red Bull. Med sin specialformula som innehåller taurin, koffein och B-vitaminer ger den dina kunder den nödvändiga energin för att ta sig igenom vintermånaderna. Oavsett om de är aktiva utomhus eller behöver en extra boost under arbetsdagen.

Drycken är enkelt att njuta av direkt från burken för att uppleva smaken i sin fulla prakt. Men den är också en fantastisk ingrediens för vintercocktails och blanddrycker i baren.

Artikel Nr: 2655-RB
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 96
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 6 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan