!!! Just nu har vi längre leveranstid än normalt, vi ber om ursäkt för det. Och jobbar för fullt med att skicka alla order så snabbt de bara går. Vi ber alla kunder ha överseende med den längre leveranstiden!!!! Vi har nu fått information från DHL att de ligger efter i hanteringen av paket. De kan därför dröja innan första scanning syns!!!

Somersby 33cl (Alkoholfri)

(0)

Alkoholfria alternativ blir bara mer och mer efterfrågat och denna otroligt friska och läskande dryck från Carlsberg är en riktig favorit på marknaden.

Inklusive moms: 1,39 kr
13 kr

Beskrivning

Somersby Spritz Äpple 0% från Carlsberg är en god, kolsyrad och läskande alkoholfri cider som kommer imponera på dina gäster. Den alkoholfria drycken har en söt och fruktigsmak med tydlig karaktär av gula äpplen samt ett mjukt inslag av honungsmelon. Perfekt för försäljning på restaurang, bar, café, hotell m.m.

Alkoholfria alternativ blir bara mer och mer efterfrågat och denna otroligt friska och läskande dryck från Carlsberg är en riktig favorit på marknaden. Servera cidern väl kyld som sällskapsdryck, till chark- och ostbricka, saftig pubmat eller fräscha ljusa kötträtter. Somersby äpple alkoholfri avnjuts allra bäst i ett glas som förhöjer smak och doft vilket görs allra bäst i ett trendigt vinglas.

Somersby Spritz Äpple 0% från Carlsberg


Alkoholfri cider som njuts bäst serverad väl kyld

Från Somersby hittar du deras alkoholfria cider som passar hos café, restaurang, bar och hotell. Denna sällskapsdryck har smaken päron, men man kan även känna undertoner av vanilj och melon. Ett uppfriskande alternativ som passar lika bra till vardag som till fest. Smakar som godast om du serverar den väl kyld, gärna med lite is.

  • Alkoholfri
  • Fruktig
  • Serveras väl kyld

Välj smak i listan 

Säljes Styckvis

Artikel Nr: 52366
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 118
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 15 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan