!!! Vi har just nu ett väldigt högt tryck på vårat lager och leveranstiden är längre än normalt.!!! Vi ber ALLA kunder ha överseende med längre leveranstider!!!. Just nu testas nya funktioner i butiken detta leder till att de förekommer störningar i order statusen!!!

Somersby 33cl (Alkoholfri)

Alkoholfria alternativ blir bara mer och mer efterfrågat och denna otroligt friska och läskande dryck från Carlsberg är en riktig favorit på marknaden.

Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Artikel Nr: 52366
Lagerstatus: 118
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar
13 kr
Inklusive moms: 1,39 kr

Beskrivning

Somersby Spritz Äpple 0% från Carlsberg är en god, kolsyrad och läskande alkoholfri cider som kommer imponera på dina gäster. Den alkoholfria drycken har en söt och fruktigsmak med tydlig karaktär av gula äpplen samt ett mjukt inslag av honungsmelon. Perfekt för försäljning på restaurang, bar, café, hotell m.m.

Alkoholfria alternativ blir bara mer och mer efterfrågat och denna otroligt friska och läskande dryck från Carlsberg är en riktig favorit på marknaden. Servera cidern väl kyld som sällskapsdryck, till chark- och ostbricka, saftig pubmat eller fräscha ljusa kötträtter. Somersby äpple alkoholfri avnjuts allra bäst i ett glas som förhöjer smak och doft vilket görs allra bäst i ett trendigt vinglas.

Somersby Spritz Äpple 0% från Carlsberg


Alkoholfri cider som njuts bäst serverad väl kyld

Från Somersby hittar du deras alkoholfria cider som passar hos café, restaurang, bar och hotell. Denna sällskapsdryck har smaken päron, men man kan även känna undertoner av vanilj och melon. Ett uppfriskande alternativ som passar lika bra till vardag som till fest. Smakar som godast om du serverar den väl kyld, gärna med lite is.

  • Alkoholfri
  • Fruktig
  • Serveras väl kyld

Välj smak i listan 

Säljes Styckvis

Liknande produkter