!!! Vi har just nu ett väldigt högt tryck på vårat lager och leveranstiden är längre än normalt.!!! Vi ber ALLA kunder ha överseende med längre leveranstider!!!.

Umarex Glock 45 Gen5

Umarex Glock 45 Gen 5 är en autentisk, gasdriven, airsoft-kopia som har alla funktioner och märkningar av den riktiga Glock 45 Gen 5.

Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Artikel Nr: 55610-G
Lagerstatus: 5
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar
2 695 kr
Inklusive moms: 539 kr

Beskrivning

Umarex Glock 45 Gen 5 är en autentisk, gasdriven, airsoft-kopia som har alla funktioner och märkningar av den riktiga Glock 45 Gen 5.

Glock 45 Gen 5-modellen är en korsning av den kompakta sliden på Glock 19 och ramen i full storlek på Glock 17. Eftersom det är en Gen 5-modell har repliken också de igenkännbara Gen 5-modifikationerna:

    Fingertandningar på greppet ersätts av en slät yta, vilket ökar replikans mångsidighet
    Större, justerbar magasinsutlösning och ambidextrous skjutstopp som gör replikan lämplig för vänster- och högerhänta skyttar
    Justerade golvplattor på magasinet som underlättar omladdningsprocessen


Umarex Glock 45 Gen 5 har en precisionsinre cylinder och har en förbättrad och accelererad cykel som använder mindre gas men ändå erbjuder den realistiska rekylen och kicken. Utöver detta har replikan en förbättrad hop-up-enhet som kan justeras utan att replikan tas isär.

Framsidan av denna kopia har en Weaver-skena, som ger dig möjlighet att montera en mängd olika tillbehör och det medföljande gasmagasinet har en maximal kapacitet på 22 BB.

Denna replik har en maximal nosenergi på 1 joule.


Märke Umarex
Licens Glock
Plattform Övrigt
Kaliber 6 mm
System halvautomatiskt
Strömkälla Gas
Energi (Joule) 1
Hastighet (m/s/fps) 90/295
Blowback Ja
Hoppa upp Ja
Magasinkapacitet 22
Inklusive batteri nr
Färg Svart
Kropp Aluminium / Syntet
Tillbehörsskena Weaver / Picatinny
Lagermaterial Syntet
Vikt (gram) 620
Total längd (mm) 187

Liknande produkter