!!! Just nu har vi längre leveranstid än normalt, vi ber om ursäkt för det. Och jobbar för fullt med att skicka alla order så snabbt de bara går. Vi ber alla kunder ha överseende med den längre leveranstiden!!!! DHL har just nu VÄLDIGT mycket paket i omlopp på sina terminaler vissa scanningar kan därför utebli!

ASG - Airsoft Granat Svart

(0)

Airsoft-granat som rymmer upp till 160 st av 6 mm BB, drivs av green gas. Tillverkad av slitstark nylon av en välkänd ASGDK-tillverkare.

Inklusive moms: 179 kr
895 kr

Beskrivning

Airsoft-granat som rymmer upp till 160 st av 6 mm BB, drivs av green gas. Tillverkad av slitstark nylon av en välkänd ASGDK-tillverkare. Storm 360 är en återanvändbar granat. Det är lätt att använda och avfyrar pålitligt upp till 160 BB när det stöter på väggar eller mark. Dess rotationseffekt sprider BB i alla riktningar upp till 10 m bort. Granaten kommer att vara väl lämpad för säker "rengöring" av rum och därmed undvika direkt konfrontation med en större grupp fiender. Den kan laddas om snabbt när du använder en hastighetslastare tack vare en bekvämt placerad påfyllningsventil.

Den är till största delen gjord av nylon, vilket gör den robust och lätt. Dess realistiska storlek gör att den passar i en granatficka. Teknisk data: - Källa: Green Gas - Kapacitet: 160 rundor Vikt: 280 g - svart färg

Artikel Nr: 5037984
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 5
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 5 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan