!!! Just nu har vi längre leveranstid än normalt, vi ber om ursäkt för det. Och jobbar för fullt med att skicka alla order så snabbt de bara går. Vi ber alla kunder ha överseende med den längre leveranstiden!!!! DHL har just nu VÄLDIGT mycket paket i omlopp på sina terminaler vissa scanningar kan därför utebli!

Gamo GX-40 5.5

(2)

Gamo GX 40 är ett kompakt och exakt PCP-gevär med 24 joule som har ett toppmodernt förladdat PCP-system (pneumatisk luft).

Inklusive moms: 1 299 kr
6 495 kr

Beskrivning

Gamo GX 40 är ett kompakt och exakt PCP-gevär med 24 joule som har ett toppmodernt förladdat PCP-system (pneumatisk luft).

Gamos PCP-system möjliggör ett smidigt, kraftfullt och exakt skott tack vare det sofistikerade komprimeringssystemet som ger en konstant lufttillförsel som effektivt kan driva pellets av alla kalibrer.

Denna avancerade teknik består av en förstärkt stålcylinder som kan leverera höga nivåer av kraft genom att öppna en mekanisk ventil.

Detta utmärkta luftgevär består av ett kallt smidd fat och ett nytt ergonomiskt polymermaterial, vilket garanterar en perfekt anpassning till målet.

Artikel Nr: 8721-GX40
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 2
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 9 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan