!!! Just nu har vi längre leveranstid än normalt, vi ber om ursäkt för det. Och jobbar för fullt med att skicka alla order så snabbt de bara går. Vi ber alla kunder ha överseende med den längre leveranstiden!!!! Vi har nu fått information från DHL att de ligger efter i hanteringen av paket. De kan därför dröja innan första scanning syns!!!

Trangia Bränsleflaska

(1)

Praktisk bränsleflaska till spritkök Trangias bränsleflaska är lämplig för dig som vill kunna fylla på din spritbrännare på ett säkert och smidigt sätt.

Inklusive moms: 22 kr
110 kr

Beskrivning

Praktisk bränsleflaska till spritkök

Trangias bränsleflaska är lämplig för dig som vill kunna fylla på din spritbrännare på ett säkert och smidigt sätt. Flaskan av polyeten har en kapacitet på 0,5 eller 1L liter och kan användas för att förvara olika typer av flytande bränslen, exempelvis sprit, fotogen och kemiskt ren bensin.

Tack vare den innovativa säkerhetskorken är det möjligt att fylla på din brännare utan att behöva ta av korken. Här finns också ett avluftningsrör samt ett hällrör som minskar risken för onödigt spill. Flaskan finns även med en kapacitet på 1 liter.

Välj i listan

Artikel Nr: 52478-b
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 52
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 12 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan