!!! Vi har just nu ett väldigt högt tryck på vårat lager och leveranstiden är längre än normalt.!!! Vi ber ALLA kunder ha överseende med längre leveranstider!!!. Just nu testas nya funktioner i butiken detta leder till att de förekommer störningar i order statusen!!!

Trangiakök 27-4

TRANGIAKÖK 27 SMALL passar till 1-2 personer.

Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Artikel Nr: 140274
Lagerstatus: 5
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar
995 kr
Inklusive moms: 199 kr

Beskrivning

TRANGIAKÖK 27 SMALL passar till 1-2 personer. Våra kök i serie 27 innehåller två kittlar på 1 liter (en inre, en yttre), stekpanna, vindskydd (över- och underdel), brännare, tång och rem.

27-seriens set med kaffepanna 0.6 liter erbjuds enbart med spritbrännare. Det beror på att detta kompakta kök inte har plats för både kaffepanna och gasbrännare när det packas ihop. Självklart kan man komplettera med en gasbrännare som tillbehör – men den får packas separat, vid sidan av köket.

Till övriga 27 set – utan kaffepanna – kan du välja mellan gasbrännare eller spritbrännare. I sortimentet finns flera kompletta kombinationer med olika material på vindskydd och olika kombinationer av material i kastruller och stekpanna

VIKTEN på det kompletta köket varierar, men påverkas mest av om du väljer till kaffepanna eller gasbrännare.

MÅTTEN på samtliga kök 27 Small är detsamma: Ihoppackat 18,5 cm i diameter och 10 cm högt.

TILLBEHÖR Trangiakök 27 Small kan kompletteras med kastruller och stekpannor i andra material, fodral, multi-disc och flera andra praktiska tillbehör.

Teknisk data

Information
Vikt (g) 860
Mått (ihoppackat) Ø185X100 mm
Antal pers 1-2
Vindskydd UL
Kittel inre 1 L UL
Kittel yttre 1 L UL
Stekpanna (Ø) 180 mm NS
Kaffepanna Ja
Tång Ja
Rem 61 cm
Brännare SB / Spritbrännare
Bränsle Sprit
Effekt (w) 1000
Tillverkningsland Sverige

Liknande produkter