!!! Vi har just nu ett väldigt högt tryck på vårat lager och leveranstiden är längre än normalt.!!! Vi ber ALLA kunder ha överseende med längre leveranstider!!!.

EXPRESS SPIDER STOVE

Express Spider är ett av marknadens lättaste slangmonterade kök som med sin låga tyngdpunkt blir ett perfekt alternativ till toppmonterade gaskök.

Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 3
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar
719 kr
Inklusive moms: 143,80 kr

Beskrivning

Express Spider är ett av marknadens lättaste slangmonterade kök som med sin låga tyngdpunkt blir ett perfekt alternativ till toppmonterade gaskök. Trots sin låga vikt är Express Spider stryktåligt och stabilt. Förvärmningsslingan gör att köket levererar 2000W även vid låga temperaturer, och kokar en liter vatten på fem minuter. Kontrollvredet är fäst ovanpå ventilen vid gasbehållaren, på säkert avstånd från lågan. Det gör att du kan finjustera värmen enkelt, utan att riskera att bränna fingrarna. Köket levereras med en värmereflektor och en förvaringspåse i slitstark nylon. Kan uppgraderas med Express Spider MultiFuel Kit (ingår ej) vilket möjliggör användning av flytande bränsle såsom kemisk ren bensin, blyfri bensin samt i nödfall även fotogen.

Teknisk data

TEKNISKA DETALJER
Höjd 8,2 cm
Bredd 5 cm
Djup 10,5 cm
Diameter 5 cm
Vikt 200 g
Igniter Utan Piezotändare
Boiling Time Regular Pot 4 min
Fuel Type Gas
Power 2000 W
Gas included Nej

Liknande produkter