!!! Vi håller just nu på med byte av kort & Klarna modul de går därför INTE betala med kort eller Klarna!!!. Stripe har just nu tekniska problem med återbetalningar, ni som väntar på återbetalningar kommer kontaktas via mail av oss!!!

EXPRESS SPIDER STOVE

(0)

Express Spider är ett av marknadens lättaste slangmonterade kök som med sin låga tyngdpunkt blir ett perfekt alternativ till toppmonterade gaskök.

Inklusive moms: 143,80 kr
719 kr

Beskrivning

Express Spider är ett av marknadens lättaste slangmonterade kök som med sin låga tyngdpunkt blir ett perfekt alternativ till toppmonterade gaskök. Trots sin låga vikt är Express Spider stryktåligt och stabilt. Förvärmningsslingan gör att köket levererar 2000W även vid låga temperaturer, och kokar en liter vatten på fem minuter. Kontrollvredet är fäst ovanpå ventilen vid gasbehållaren, på säkert avstånd från lågan. Det gör att du kan finjustera värmen enkelt, utan att riskera att bränna fingrarna. Köket levereras med en värmereflektor och en förvaringspåse i slitstark nylon. Kan uppgraderas med Express Spider MultiFuel Kit (ingår ej) vilket möjliggör användning av flytande bränsle såsom kemisk ren bensin, blyfri bensin samt i nödfall även fotogen.

Teknisk data

TEKNISKA DETALJER
Höjd 8,2 cm
Bredd 5 cm
Djup 10,5 cm
Diameter 5 cm
Vikt 200 g
Igniter Utan Piezotändare
Boiling Time Regular Pot 4 min
Fuel Type Gas
Power 2000 W
Gas included Nej
Lagerstatus: 3
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 18 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan