!!! Vi håller just nu på med byte av kort & Klarna modul de går därför INTE betala med kort eller Klarna!!!. Stripe har just nu tekniska problem med återbetalningar, ni som väntar på återbetalningar kommer kontaktas via mail av oss!!!

Vattenflaska 1L

(0)

Tillverkad av högkvalitativ livsmedelsgodkänd plast, lämplig för användning i mikrovågsugn och diskmaskinssäker frys. En bekväm och praktisk form för att transportera vatten. Den har en volym på 1 liter och är avsedd för dricksvatten.

Inklusive moms: 11,80 kr
59 kr

Beskrivning

Vattenflaska 1L.

Tillverkad av högkvalitativ livsmedelsgodkänd plast, lämplig för användning i mikrovågsugn och diskmaskinssäker frys. En bekväm och praktisk form för att transportera vatten. Den har en volym på 1 liter och är avsedd för dricksvatten. öglan på korken gör att du bekvämt kan fästa flaskan i ett byxbälte eller ryggsäck. Användningen av livsmedelsgodkänd plast gör flaskan lätt och säker i kontakt med mat. Flaskan karaktäristiska design gör det lättare att få plats i lastfickor eller dedikerade fickor. Funktioner: Avsedd för dricksvatten.

Artikel Nr: 56320-F
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 66
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 7 Visitors are viewing this product right now

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan