!!! Just nu har vi längre leveranstid än normalt, vi ber om ursäkt för det. Och jobbar för fullt med att skicka alla order så snabbt de bara går. Vi ber alla kunder ha överseende med den längre leveranstiden!!!! DHL har just nu VÄLDIGT mycket paket i omlopp på sina terminaler vissa scanningar kan därför utebli!

Mygga Spray 2 In 1 60ml

(0)

MyggA Fästing 2 in 1 skyddar i upp till 8 timmar mot mygg och fästing samt skyddar mot knott, sandflugor och andra bitande insekter.

Inklusive moms: 27,80 kr
139 kr

Beskrivning

MyggA Fästing 2 in 1 skyddar i upp till 8 timmar mot mygg och fästing samt skyddar mot knott, sandflugor och andra bitande insekter. MyggA Fästing 2 in 1 ger ett effektivt, växtbaserat skydd som luktar gott och som inte kladdar.

Idealisk för användning inomhus och utomhus samt på semestern. Den verksamma beståndsdelen är från citroneucalyptus. Appliceras varsamt på alla exponerade hudytor utom ögon och läppar. Insektsmedlet är endast för användning på människa.

Specifikation
- Minsta hållbarhet 730 dagar
- 60 ml

Förvaring
Förvaras oåtkomligt för barn.Får inte utsättas för värme, heta ytor, gnistor, öppna lågor och andra antändningskällor. Rökning förbjuden. Förvaras på väl ventilerad plats. Förvaras svalt. Återförslut behållaren ordentligt efter användning. Förvaras på en sval och torr plats.

Viktig information
Observera att MyggA Fästing 2 in 1 inte ersätter vaccination mot fästingburna sjukdomar. MyggA Fästing 2 in 1 är avsedd för hela familjen och kan användas på barn från 3 år.

Använd biocider på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

Artikel Nr: 1012-M2
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 19
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 10 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan