!!! Just nu har vi längre leveranstid än normalt, vi ber om ursäkt för det. Och jobbar för fullt med att skicka alla order så snabbt de bara går. Vi ber alla kunder ha överseende med den längre leveranstiden!!!! DHL har just nu VÄLDIGT mycket paket i omlopp på sina terminaler vissa scanningar kan därför utebli!
OUT OF STOCK

Jaktkniv

(0)

Om du letar efter en högkvalitativ och mångsidig jaktkniv är SCK-jaktkniven ett utmärkt val.

Inklusive moms: 179,80 kr
899 kr
Tillfälligt SLUT

Beskrivning

Om du letar efter en högkvalitativ och mångsidig jaktkniv är SCK-jaktkniven ett utmärkt val. Med ett svart blad i rostfritt stål och tandad topp kommer du att kunna anta alla utmaningar på dina jakt- och överlevnadsäventyr. Det gummibelagda olivfärgade greppet av polymer ger ett stadigt, halkfritt grepp hela tiden, även i våta eller hala förhållanden. Dessutom kommer den med ett styvt polymerfodral med bälte och låröglor, så att du kan bära det enkelt och säkert.


Med en total längd på 305 mm och en vikt på 220 g är denna jaktkniv lätt att hantera och transportera. Tandningen i toppen av bladet är idealisk för att kapa grenar och trä, medan det vassa bladet är perfekt för att skala och skära kött och annan mat. Oavsett om du jagar, campar eller bara utforskar vildmarken, kommer SCK-jaktkniven att ge dig det självförtroende och effektivitet du behöver i alla situationer.

Teknisk data

Long 12"
Weight 220 gr.
Material hoja
Acero inox. Material mango
Polímero
Blade long 18 cm.
Artikel Nr: 229770000
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: Tillfälligt SLUT

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 15 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan