!!! Just nu har vi längre leveranstid än normalt, vi ber om ursäkt för det. Och jobbar för fullt med att skicka alla order så snabbt de bara går. Vi ber alla kunder ha överseende med den längre leveranstiden!!!!

Folding Limb Saw

(0)

Folding Limb Saw Smith's 50836 Viksåg från Smith's är ett verktyg som kommer att vara användbart både i trädgården och i skogen när du skapar ett skydd eller utför annat lägerarbete. Det är ett perfekt komplement till bushcraftutrustning.

Inklusive moms: 77,80 kr
389 kr

Beskrivning

Folding Limb Saw Smith's 50836

Viksåg från Smith's är ett verktyg som kommer att vara användbart både i trädgården och i skogen när du skapar ett skydd eller utför annat lägerarbete. Det är ett perfekt komplement till bushcraftutrustning. Den får lätt plats i en liten ryggsäck, och även i en lastficka i byxor. Sågens handtag innehåller ytterligare delar av överlevnadsutrustning såsom: en tinder och en överlevnadsvisslinga samt en kompakt slipare.

Träsågen har ett funktionellt sågblad med en längd på 210 mm och de vassa tänderna gör sågning av ved snabbt och enkelt. Sågbladet är försett med en fjäderlåsmekanism för att skydda användaren under arbetet.

Det strukturerade handtaget säkerställer ett säkert grepp även med våta eller smutsiga händer. Efter vikning är sågtänderna helt dolda i handtaget. Fram till den behändiga skärpen placerad i sågens handtag kan vi enkelt slipa sågens tänder när vi är ute på fältet. Tinder kommer att vara användbart när du tänder en eld, och en signalvissling kommer att underlätta vår lokalisering i en krissituation.
Funktioner:

    Texturerat handtag för bättre grepp
    Fjäderlåsmekanism för blad
    Kompakt flinta, vässare och signalvissla i handtaget

Artikel Nr: 550363
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 5
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 10 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan