Pga VÄLDIGT hög order ingång under Black Friday/Week är leveranstiden längre än normalt

Folding Limb Saw

Folding Limb Saw Smith's 50836 Viksåg från Smith's är ett verktyg som kommer att vara användbart både i trädgården och i skogen när du skapar ett skydd eller utför annat lägerarbete. Det är ett perfekt komplement till bushcraftutrustning.

Fast Frakt 89kr
Artikel Nr: 550363
Lagerstatus: 5
Leveransstatus: Levereras 1-6 arbetsdagar
389 kr
Inklusive moms: 77,80 kr

Beskrivning

Folding Limb Saw Smith's 50836

Viksåg från Smith's är ett verktyg som kommer att vara användbart både i trädgården och i skogen när du skapar ett skydd eller utför annat lägerarbete. Det är ett perfekt komplement till bushcraftutrustning. Den får lätt plats i en liten ryggsäck, och även i en lastficka i byxor. Sågens handtag innehåller ytterligare delar av överlevnadsutrustning såsom: en tinder och en överlevnadsvisslinga samt en kompakt slipare.

Träsågen har ett funktionellt sågblad med en längd på 210 mm och de vassa tänderna gör sågning av ved snabbt och enkelt. Sågbladet är försett med en fjäderlåsmekanism för att skydda användaren under arbetet.

Det strukturerade handtaget säkerställer ett säkert grepp även med våta eller smutsiga händer. Efter vikning är sågtänderna helt dolda i handtaget. Fram till den behändiga skärpen placerad i sågens handtag kan vi enkelt slipa sågens tänder när vi är ute på fältet. Tinder kommer att vara användbart när du tänder en eld, och en signalvissling kommer att underlätta vår lokalisering i en krissituation.
Funktioner:

    Texturerat handtag för bättre grepp
    Fjäderlåsmekanism för blad
    Kompakt flinta, vässare och signalvissla i handtaget

Liknande produkter