!!! Just nu har vi längre leveranstid än normalt, vi ber om ursäkt för det. Och jobbar för fullt med att skicka alla order så snabbt de bara går. Vi ber alla kunder ha överseende med den längre leveranstiden!!!!

Fällkniv Svart/Blå

(0)

lätt, universal vikkniv från det tyska företaget Herbertz Solingen. Bästsäljare - bästa valuta för pengarna - perfekt presentidé!

Inklusive moms: 39,80 kr
199 kr

Beskrivning

lätt, universal vikkniv från det tyska företaget Herbertz Solingen. Bästsäljare - bästa valuta för pengarna - perfekt presentidé!

Blad - med modifierad Drop Point-profil, tjocklek 2,8 mm. Extremt vass kil, gjord av slitstarkt korrosionsbeständigt rostfritt stål AISI 420, ger över genomsnittet skäregenskaper. Plain-bladet har en ihålig slipning. Belagd med en reflekterande, matt BT (Black Teflon) beläggning. Kniven öppnas med en spik. Spår under tummen.

Handtag - profilerad, ergonomisk med halkfri textur för att stärka greppet. Ett av omslagen kombinerat med ett kontrasterande blått foder. Den torx påskruvade metallklämman gör att foldern kan bäras i nedfällt läge. Spinning på baksidan av handtagen ökar komforten att arbeta med kniven. Ett brett snörhål på baksidan av handtaget.

Teknisk data:
Produktnummer: 566412
Stål: AISI 420
Handtagslängd: 120 mm / 4,72 "
Bladlängd: 94 mm / 3,70"
Total längd: 214 mm / 8,43 "
Vikt: 109 g / 3,84 oz

Artikel Nr: 68599
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 74
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 18 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan