!!! Just nu har vi längre leveranstid än normalt, vi ber om ursäkt för det. Och jobbar för fullt med att skicka alla order så snabbt de bara går. Vi ber alla kunder ha överseende med den längre leveranstiden!!!!

Fällkniv Röd

(0)

universal vikkniv Herbertz Solingen i moderiktigt rött. Det bästa pris/kvalitetsförhållandet. Utmärkt en presentidé. Bästsäljare!

Inklusive moms: 39,80 kr
199 kr

Beskrivning

universal vikkniv Herbertz Solingen i moderiktigt rött. Det bästa pris/kvalitetsförhållandet. Utmärkt en presentidé. Bästsäljare!

Blad - med Drop Point-profil med skarp skarp vågformad skäregg Recurve. Används i bra överlevnads- och jaktknivar. Kilen är tillverkad av robust korrosionsbeständigt rostfritt stål AISI 420. Slät blad Slät leds ut med ihålig slipning. Båda sidor av huvudet Thumb Stud underlättar snabb öppning av kniven. Låshuvud Liner-Lock. Utskuren tumramp.

Grepp - ergonomiskt med halkfri texturerad stoppning för att förstärka greppet även med våta händer eller handskar. Ett av överdragen är täckt med en nyloninpackning (cord wrap) från en outtöjbar paracord. Metallklämman låter dig flytta mappen i nedfällt läge (uppifrån och ned). Spine Jimping-skåror på baksidan av handtaget gör kontrollen lättare. På baksidan av handtaget ett hål (lanyardhål) för att dra i en lina eller säkerhetslina.

Artikel Nr: 6741201
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 63
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 6 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Även köpta produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan