!!! Vi håller just nu på med byte av kort & Klarna modul de går därför INTE betala med kort eller Klarna!!!. Stripe har just nu tekniska problem med återbetalningar, ni som väntar på återbetalningar kommer kontaktas via mail av oss!!!
OUT OF STOCK

Bear Grylls överlevnadskniv

(0)

Multifunktionell kniv med flera tillbehör! Gerber Bear Grylls Ultimate Fine Edge är kniven som tack vare sina många funktioner kommer att bli en favoritföljeslagare på alla typer av äventyr.

Inklusive moms: 159 kr
795 kr
Tillfälligt SLUT

Beskrivning

Multifunktionell kniv med flera tillbehör!

Gerber Bear Grylls Ultimate Fine Edge är kniven som tack vare sina många funktioner kommer att bli en favoritföljeslagare på alla typer av äventyr.
Drop point-blad

Knivens har ett fast blad tillverkat av högkvalitativt rostfritt stål. Bladet har drop point-form och en finslipad egg utmed hela sin längd.
Gummibelagt skaft med rostfritt avslut

Skaftet är ergonomiskt utformat och har en gummerad samt texturerad yta som blir mycket bekväm att greppa. Skaftet har också ett rejält fingerskydd. Längst ut på skaftet finns ett rostfritt avslut som kan användas som hammare.
Praktiska tillbehör

Förutom själva kniven ingår dessutom lättviktshölster med integrerat brynstål, visselpipa, tändstål och pocketguiden Priorities of Survival (engelsk text) av överlevnadsprofilen Bear Grylls.

Artikel Nr: 6977-2
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: Tillfälligt SLUT

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 8 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Klarna, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan