!!! Vi håller just nu på med byte av kort & Klarna modul de går därför INTE betala med kort eller Klarna!!!. Stripe har just nu tekniska problem med återbetalningar, ni som väntar på återbetalningar kommer kontaktas via mail av oss!!!

Stapla Mus & Ost

(0)

Beskrivning: Stapla Mus och Ost Spel omfattar ett familjespel som går ut på att stapla möss och ost i en högt torn utan att det rasar. Börja med att placera ut den stora ostbiten på bordet.

Inklusive moms: 17,80 kr
89 kr

Beskrivning

 Beskrivning: Stapla Mus och Ost Spel omfattar ett familjespel som går ut på att stapla möss och ost i en högt torn utan att det rasar. Börja med att placera ut den stora ostbiten på bordet. Den spelare som börjar får ställa en mus på ostbiten, spelaren efter får själv bestämma om han/hon vill ställa en till mus eller påbörja en ny våning med en ostskiva. Den som får tornet att rasa har förlorat och den som senast placera en mus eller ost på tornet vinner lika många mynt som det finns ostskivor i tornet. Den spelare som har flest mynt när alla mynten är utdelade har vunnit spelet. Spelregler på svenska, norska och danska. Innehåller 1 ostbit, 7 ostskivor, 14 möss, 20 röda mynt. Ålder 3+

Artikel Nr: 93139-9
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 29
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 8 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan